A legfontosabb az emberi kapcsolat 

 

Több mint huszonhét éve működik Mosonmagyaróváron a Winkler Tüzép Kft.-t, amely a város egyik meghatározó vállalata.

„Mára már nem csak nehéz építőanyagokkal foglalkozunk, üzleteinkben megtalálhatók a kézi és elektromos szerszámok, járólapok, csempék, burkolatok - kezdte Ifj. Winkler Károly a vállalat ügyvezető-helyettese. Szolgáltatások széles körét nyújtjuk kivitelezőink és magánvásárlóink részére. Mostanra nemcsak a tervek kiszámításával és áruraktározással foglalkozunk akár gépkölcsönzést is tudunk biztosítani. Telephelyeink a megye határain belül 16 ponton megtalálhatóak nemcsak a környező falvakban, hanem Győr-Moson-Sopron megye székhelyén Győrben és a megye második legnagyobb városában, Sopronban is. Több mint 15 éve szolgáljuk ki vásárlóinkat ezeken a telephelyeken és nagy örömmel tölt el minket, hogy pozitív visszajelzést kapunk tőlük, így még fontosabbnak érezzük munkánkat és ez ösztönöz minket a fejlődésre. A cég vezér alakja Winkler Károly édesapám, aki egyben alapítója is vállalatnak, kettőnk mellett két testvérem Péter és Bence is részt vesz a cégvezetésben. Cégünk központja Mosonmagyaróváron van, mondhatni itt nőtte ki magát egy családi cégből egy közepes méretű vállalkozássá. Édesapámtól tanultam meg, hogy rendkívül fontosak az emberi kapcsolatok és ezeknek ápolása, így bármikor fordulnak hozzánk kéréssel legyen akár kivitelező, régi vagy új vásárló mi szívesen állunk rendelkezésükre.”

 

A vállalat nemcsak a támogatói szerepkörrel készült erre a találkozóra, hanem szerette volna meglepni a vásárlóit is, ezért a honlapjukon egy játékot indítottak, ahol egy jövő évi MKC-s bérletet lehet nyerni. Aki kedvet kapott annak csak néhány kérdésre kell válaszolni a www.winklertuzep.hu/mkc linkre kattintva és máris regisztrált a sorsolásra.

 

 

„Cégünk mindig is igyekezett visszaadni valamit a közösségnek. Támogatjuk a helyi és Szigetközi rendezvényeket. Kiemelten fontosnak tartjuk a szakképzés segítését a Hunyadi iskolán keresztül. Korábbiakban már több sportesemény támogatását is kezdeményeztük, de úgy érezzük most jött el a lehetőség, hogy az MKC sikereihez is hozzá járuljunk, hiszen remek sportcsarnokkal és szurkoló táborral rendelkezik a csapat. Úgy gondolom, aki kilátogat az MKC meccsére és egyszer megérzi levegőben keringő hangulatot valószínűleg rendszeres résztvevője lesz a mérkőzéseknek. Jó magam is hasonló cipőben járok. Korábban is szívesen töltöttem el időt a kézilabda mérkőzések megnézésével, de nem voltam rendszeres látogatója a meccseknek. Örülök, hogy támogathatjuk a klubot és továbbra is rendületlenül bízok sikereiben.”

 

Köszönjük a támogatást!