Aranyos győzelem, ünnep a szezonzáró találkozón

 

A már biztos bajnok EU-FIRE Mosonmagyaróvár könnyed győzelmet aratott a szezon utolsó mérkőzésén. Az MKC-s lányok feltették a koronát a szezonbéli teljesítményükre. A Mosonmagyaróvár aranyérmesként zárt az NB I/B Nyugati csoportjában és a következő szezontól ismét az első osztályban szerepelhet.

 

 

EU-FIRE Mosonmagyaróvár - VKL SE Győr 40-17 (20-8)

Mosonmagyaróvár, UFM Aréna, 1000 néző

Jv.: Gáspár, Vörös

 

MKC: SCHOLTZ – KOVACSICZ 6, Tilinger 4 (3), Farkas, Horváth B. 1, Gyimesi 1, Bízik R. 3.  Csere: OLÁH (kapus), Hajtai 4, Csala 2, Rábai 1, Szalai 1, Bízik B., BARDI 8, Tóth M. 4, LOZSI 5. Vezetőedző: Bognár Róbert

 

VKL SE Győr: Takács R. - Németh P. 1, Szabó D. 4, Németh V. 4 (3), KÁRPÁTI 5, Mészáros 3, Németh K. Csere: BALOGH E. (kapus), Beke, Papp, Kozári, Pár. Vezetőedző: Csomor Tibor

 

Hétméteresek: 3/3 ill. 3/3

Kiállítások: 2 ill. 4 perc

Piros lap: Takács R. (15. perc)

 

Bognár Róbert, az EU-FIRE Mosonmagyaróvár vezetőedzője: „Egy ilyen klubnál egy ilyen csapattal dolgozni maga a mennyország. Ezekért a pillanatokért érdemes kézilabdázni, nagyon boldog vagyok. A mai mérkőzés kötelező feladat volt, amit jól megoldottunk. Szép szezonunk volt, és ezért sokat tettünk. Én és a csapat is már előre tekintettünk, várjuk az új kihívásokat az első osztályban.”

 

Csomor Tibor, a VKLSE Győr vezetőedzője: „Nem volt jó szezonunk, sajnálom, hogy kiestünk. Sokat tanultunk ebben az évben, és az is biztos, hogy minél hamarabb szeretnénk visszajutni az NB I/B-be.”

 

Szép volt csajok!