Az év utolsó hazai bajnokija következik

 

Az EU-FIRE Mosonmagyaróvár a Mohács csapatát fogadja az NB I/B Nyugati csoportjának 12. fordulójában. Ez lesz az MKC utolsó hazai bajnokija a 2017-es esztendőben. Ezen kívül december 13-án még egy emlékmérkőzést játszik az UFM Arénában Bognár Róbert csapat, de előtte még kétszer idegenben is pályára lép a csapat.

 

 

A Mosonmagyaróvár neve mellett még csak tíz találkozó szerepel a bajnokságban (a NEKA elleni meccset december 6-ára tették át a felek), de így is vezeti a pontvadászatot. Az elmúlt héten bajnokit nem, de edzőmérkőzést azért játszott a csapat. A szlovák junior válogatottat 28-24-re sikerült legyőzni.

 

 

„A múlt heti edzőmérkőzésnek köszönhetően nem estünk ki a bajnoki ritmusból – mondta Bognár Róbert a csapat vezetőedzője. A lányok hozzáállása az egész héten kiváló volt, többször is megdicsértem őket. A hátralévő három bajnoki és egy edzőmérkőzésen teljes koncentrációval kell játszanunk a siker érdekében. A Mohács egy középcsapat, amelynek vannak ügyes játékosai. Rájuk külön készülünk, szeretnénk őket kivenni a játékból. Hazai pályán győzelmet várok, és azt, hogy az év utolsó hazai bajnokiján maximálisan kiszolgáljuk a közönséget.”

 

 

A Mohács négy győzelemmel, két döntetlennel és öt vereséggel a tabella 9. helyén áll. Az óvári kézilabdás hölgyekre nehéz sorozat vár az elkövetkezendő nyolc napban, hiszen sorrendben a Mohács, a NEKA és a VKL SE Győr ellen is pályára kell lépniük.

 

 

„A következő nyolc napban három bajnoki találkozó vár ránk, ezt is szem előtt tartottuk. A hét elejét kemény, húzós edzésekkel kezdtük, most viszont már kisebb a terhelés. Egyik mérkőzésünket sem vehetjük félvállról, de ezzel eddig sem volt probléma, a lányok partnerek, és nagyon akarják a sikereket” – mesélte az MKC trénere.

 

 

Az EU-FIRE Mosonmagyaróvár – Mohácsi TE találkozó pénteken 18 órakor kezdődik az UFM Arénában. A találkozóra jegyek még válhatóak a Szellőrózsa ABC-ben, vagy a mérkőzés előtt egy órával a helyszínen!

 

Gyertek és szurkoljatok a csapatnak az év utolsó hazai bajnoki meccsén! Hajrá MKC!