Ezüstérem Salából

 

Az elmúlt hétvégén egy háromnapos nemzetközi felkészülési tornán vett részt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club ifjúsági csapata. A viadalon három szlovák, három cseh és két magyar együttes vitézkedett a végső győzelemért.

 

 

A mieink szinte végig remekül teljesítettek és mindössze egyszer szenvedtek vereséget a döntőben, a végső győztes Győrtől. Ezzel a második helyen végeztek.

 

 

Wolf Alexandra az MKC ifjúsági csapatának vezetőedzője: „Nagyon jó meccseket játszottunk, három nap alatt hatot. Színvonalas torna volt, amelyen hasznos tapasztalatokat szereztünk, így mindenképpen megérte eljönni. A lányokkal 90%-ban vagyok elégedett, megmutatkozott, hogy kinek milyen a teherbírása, mint fizikálisan, mint mentálisan. A Győr elleni mérkőzést nagyban befolyásolta, hogy a torna végére megfogyatkoztunk betegség miatt, illetve Fehér Ági agyrázkódást szenvedett. A végére minden összejött, küzdöttek a lányok, de hitehagyottak lettek. Számunkra sokszor ez a legnagyobb probléma, ha a győriekkel játszunk, hogy nem hiszik el, hogy mi is nyerhetünk. Ám azért gratulálok a lányoknak, hogy így helytálltak és végigharcolták a meccseket.”

 

 

Winter Cup Duslo Sala 2018

Az MKC mérkőzései:             

Sala – MKC 17:23 (9:10)

Most – MKC 18:22 (10:11)

MKC – Otrokovice 16:14 (9:7)

MKC - H.Brod 22:15 (9:9)

MKC – Zlín 25:18 (15:8)

MKC - Győr 18:27 (9:16)

                                

 

Végeredmény:                      

 1. Győr

 2. MKC

 3. Zlín

 

Szép volt lányok! Hajrá MKC!