A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
szeptember
1
2
17:00 Kisvárda - MKC
3
4
5
6
7
18:30 MKC-FTC
8
9
10
11
12
13
14
14:00 MKC Serdülő - Gyömrő
15
18:00 Eger-MKC
16
11:00 MKC U22 - Körmend
17
18
Isten éltesse sokáig Bardi Fruzsinát!
19
16:00 MKC IFI - NEKA I
20
21
18:30 MKC - MTK
22
Isten éltesse sokáig Bízik Boglárkát!
23
24
25
26
27
28
29
30

A 8-12. hely a cél az NB I-ben – megtartottuk a szezonnyitó szurkolói ankétotÖsszes hír

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club életében elmaradhatatlan esemény a szezonnyitó szurkolói ankét, amelyet hagyományosan a Mosoni szabadstrandon, a Bicónál rendeznek meg. Jó idő és szépszámú érdeklődő várta az óvári kéziseket, akik teljes gőzerővel készülnek a hétvégi bajnoki rajtra.


A résztvevőket Horváth Cs. Attila, az MKC elnöke köszöntette, aki a célkitűzésekről is beszélt. „A feljutó csapatok az utóbbi években szinte rögtön kiestek az NB I-ből. Mi nem szeretnénk ezt a hagyományt folytatni. Célunk a 8-12. hely megszerzése, ami ha sikerül, akkor újabb és nagyobb terveket szövögethetünk. Azért dolgozunk, hogy az MKC egy nagy család legyen. Sok szeretetet kapunk a szurkolóktól, amit a pályán kívánunk viszonozni. 200 utánpótlás játékosunk van és 10 versenyző korosztályunk, azaz mindenképpen jó úton járunk."Nem csak a pályán, azon kívül is komoly munka folyik a klub berkein belül. Az elmúlt időszakban közel 100 szponzort sikerült meggyőzni arról, hogy érdemes támogatni a mosonmagyaróvári kézilabdát. A legnagyobb anyagi segítséget persze továbbra is Mosonmagyaróvár város önkormányzata nyújtja.


„Kívülről úgy tűnik, hogy a klubnál minden rendben - kezdte köszöntőjét dr. Árvay István, Mosonmagyaróvár polgármestere. A csapat szép csarnokban játszhat és sikerült megszerezni az új buszt és persze a bajnoki címet is. A városnak fontos a klub, amit igyekszünk minden erőnkkel támogatni. Mosonmagyaróvár önkormányzata közel 100 millió forinttal segíti a kézilabdaklubot, amiért viszont elvárjuk a teljesítményt is. Nem kell minden meccset megnyerni, de szeretnénk, ha stabil NB I-es csapata lenne a városnak."

A felnőtt csapat részéről a csapatkapitány Tilinger Tamara mondta el a várakozásait. „Nagyon várjuk már a bajnokság kezdetét. Nehéz felkészülésen vagyunk túl, hiszen legyünk őszinték, az alapozás nem a sportolók kedvenc időszaka. Az új idényben szeretnénk mi lenni az NB I meglepetéscsapata, de ez csak a szurkolóinkkal együtt fog menni. Tavaly együtt harcoltuk ki a feljutást, idén pedig még komolyabb célokért szállunk ringbe."

Az EU-FIRE Mosonmagyaróvár vezetőedzője, Bognár Róbert a szakmai stábját méltatta, majd áttért a hétvégi bajnoki rajtra. „Rengeteget dolgoztak a lányok a felkészülés alatt, aminek remélhetőleg már a Kisvárda elleni mérkőzésen is meglesz a látszatja. Jó lenne bravúrral kezdeni a szezont, ám ehhez szinte hibátlanul kell játszanunk. Olyan csapat akarunk lenni, amely ellen senki sem mehet biztosra, aki ellen egyetlen rivális sem szeret játszani."

Vitéz Péter a Mosonmagyaróvári Kézilabda Szurkolók Egyesületének elnöke támogatásáról biztosította a lányokat. „Nagy élmény volt az előző szezonban bajnokcsapatot ünnepelni. Tavaly igyekeztünk magasra tenni a lécet, amit idén is szeretnénk megugrani."

Az ankét végén egy újabb együttműködési szerződés megkötését is bejelentette a klub. A továbbiakban a Botond Gym és annak tulajdonosa ifjabb Freimann Sándor is segíti a mosonmagyaróvári kézilabdás hölgyek felkészülését. „Szeretnénk mi is hozzátenni a klub sikereihez, ezért döntöttünk úgy, hogy támogatjuk az MKC-t. Reméljük, a 30 éves tapasztalatunkkal segíteni tudjunk a lányok munkáját - mondta ifjabb Freimann Sándor."


Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 4. forduló
2018.09.21., péntek, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
29-31 (14-16)
MTK
MTK

Következő meccs

NB I, 5. forduló
2018.10.06., szombat, 18 óra.
Érd, Érd Aréna
Érd
Érd
? - ? (0 - 0)
MKC
MKC

Videóink Összes videó


X