A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

A 8-12. hely a cél az NB I-ben – megtartottuk a szezonnyitó szurkolói ankétotÖsszes hír

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club életében elmaradhatatlan esemény a szezonnyitó szurkolói ankét, amelyet hagyományosan a Mosoni szabadstrandon, a Bicónál rendeznek meg. Jó idő és szépszámú érdeklődő várta az óvári kéziseket, akik teljes gőzerővel készülnek a hétvégi bajnoki rajtra.


A résztvevőket Horváth Cs. Attila, az MKC elnöke köszöntette, aki a célkitűzésekről is beszélt. „A feljutó csapatok az utóbbi években szinte rögtön kiestek az NB I-ből. Mi nem szeretnénk ezt a hagyományt folytatni. Célunk a 8-12. hely megszerzése, ami ha sikerül, akkor újabb és nagyobb terveket szövögethetünk. Azért dolgozunk, hogy az MKC egy nagy család legyen. Sok szeretetet kapunk a szurkolóktól, amit a pályán kívánunk viszonozni. 200 utánpótlás játékosunk van és 10 versenyző korosztályunk, azaz mindenképpen jó úton járunk."Nem csak a pályán, azon kívül is komoly munka folyik a klub berkein belül. Az elmúlt időszakban közel 100 szponzort sikerült meggyőzni arról, hogy érdemes támogatni a mosonmagyaróvári kézilabdát. A legnagyobb anyagi segítséget persze továbbra is Mosonmagyaróvár város önkormányzata nyújtja.


„Kívülről úgy tűnik, hogy a klubnál minden rendben - kezdte köszöntőjét dr. Árvay István, Mosonmagyaróvár polgármestere. A csapat szép csarnokban játszhat és sikerült megszerezni az új buszt és persze a bajnoki címet is. A városnak fontos a klub, amit igyekszünk minden erőnkkel támogatni. Mosonmagyaróvár önkormányzata közel 100 millió forinttal segíti a kézilabdaklubot, amiért viszont elvárjuk a teljesítményt is. Nem kell minden meccset megnyerni, de szeretnénk, ha stabil NB I-es csapata lenne a városnak."

A felnőtt csapat részéről a csapatkapitány Tilinger Tamara mondta el a várakozásait. „Nagyon várjuk már a bajnokság kezdetét. Nehéz felkészülésen vagyunk túl, hiszen legyünk őszinték, az alapozás nem a sportolók kedvenc időszaka. Az új idényben szeretnénk mi lenni az NB I meglepetéscsapata, de ez csak a szurkolóinkkal együtt fog menni. Tavaly együtt harcoltuk ki a feljutást, idén pedig még komolyabb célokért szállunk ringbe."

Az EU-FIRE Mosonmagyaróvár vezetőedzője, Bognár Róbert a szakmai stábját méltatta, majd áttért a hétvégi bajnoki rajtra. „Rengeteget dolgoztak a lányok a felkészülés alatt, aminek remélhetőleg már a Kisvárda elleni mérkőzésen is meglesz a látszatja. Jó lenne bravúrral kezdeni a szezont, ám ehhez szinte hibátlanul kell játszanunk. Olyan csapat akarunk lenni, amely ellen senki sem mehet biztosra, aki ellen egyetlen rivális sem szeret játszani."

Vitéz Péter a Mosonmagyaróvári Kézilabda Szurkolók Egyesületének elnöke támogatásáról biztosította a lányokat. „Nagy élmény volt az előző szezonban bajnokcsapatot ünnepelni. Tavaly igyekeztünk magasra tenni a lécet, amit idén is szeretnénk megugrani."

Az ankét végén egy újabb együttműködési szerződés megkötését is bejelentette a klub. A továbbiakban a Botond Gym és annak tulajdonosa ifjabb Freimann Sándor is segíti a mosonmagyaróvári kézilabdás hölgyek felkészülését. „Szeretnénk mi is hozzátenni a klub sikereihez, ezért döntöttünk úgy, hogy támogatjuk az MKC-t. Reméljük, a 30 éves tapasztalatunkkal segíteni tudjunk a lányok munkáját - mondta ifjabb Freimann Sándor."


Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó
X