A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
augusztus
1
2
Hypo NÖ (osztrák) – MKC Bécs (Ausztria) felkészülési mérkőzés
3
4
5
6
7
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Japán válogatott
8
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
9
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Érd
10
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
Alba FKC – MKC
11
12
13
14
15
16
MKS Lublin (lengyel) – MKC Hodonín (Csehország) felkészülési mérkőzés
17
18
19
20
21
22
23
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ZRK Jagodina (szerb)
24
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ASC Corona Brasov (román)
Podravka Vegeta (horvát) – MKC
25
26
27
28
29
30
31

A BAJNOKSÁG HAJRÁJÁBAN IS PONTOKAT AKARUNK SZEREZNIÖsszes hír

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club úgy érkezett el a bajnokság hajrájához, hogy elérte a célját, tehát újoncként biztosította a helyét az első osztályú bajnokságban.
Ráadásul a csapat eredményességben és játékban is nagyon magasra emelte a mércét, amit nem lesz könnyű szinten tartani a hátralévő öt bajnoki fordulóban. Többek között erről is kérdeztük az MKC vezetőedzőjét, Bognár Róbertet a Dunaújvárosi KKA elleni találkozó felvezetéseként.

"Szeretnénk szépen lezárni ezt a számunkra felejthetetlen bajnokságot, ami valóban nem lesz egyszerű. Egyrészt azért, mert a többi csapathoz hasonlóan, nekünk is fogynak az erőtartalékaink és azt is tapasztaljuk, hogy most már nagyon alaposan felkészülnek ellenünk az aktuális ellenfeleink. Másrészt olyan kitűnő csapatok ellen zárjuk a bajnokságot, mint az ETO, a Siófok, a Vác és az otthonában mindig nagyon erős Dunaújváros. A lányokon azonban látom, hogy ki akarják szolgálni a szurkolókat és további bajnoki pontokkal akarnak elbúcsúzni ettől a szezontól. Ehhez azonban a tudásunk legjavát kell nyújtanunk és szívvel – lélekkel kell küzdenünk valamennyi hátra lévő mérkőzésünkön."

Az elmúlt fordulóban lejátszott DVSC elleni találkozónk igazolta, amiket most mondtál. A debreceni csapat ugyanis nagyon szervezetten és maximális odafigyeléssel kézilabdázott ellenünk.

"A DVSC jó csapat és már egyértelműen meg is látszik rajta, a nagyon tapasztalt vezetőedző Köstner Vilmos munkája. A formájukat látva, könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy pontveszteség nélkül zárják majd a bajnokság utolsó szakaszát. Ellenük lényegesen több kellett volna a játék minden elemében, ami sajnos nem volt meg bennünk az elmúlt pénteken. Tettük a dolgunkat becsületesen és tulajdonképpen szégyent sem vallottunk, de a bravúr lehetősége hiányzott a csapatunkból. A magyar női kézilabda bajnokságban pedig sok olyan mérkőzés van, ahol még a 99 százalékos teljesítmény is kevés egy győzelemhez."

Most szombaton az a DKKA lesz a következő ellenfél, amelynek a hazai legyőzésévél indult el a csapatunk siker sorozata. Azt a találkozót viszont óvás és eltiltás követte és így felmerül a kérdés, hogy ezek az előzmények, milyen hatással lehetnek a mostani találkozóra?

"Abban biztos vagyok, hogy a dunaújvárosi csapat vissza akar vágni nekünk az UFM Arénában elszenvedett vereségért. Ez egy kis extra terhet is rakhat rájuk, amitől talán görcsösebb lehet a játékuk. Az őszi szezonban lejátszott mérkőzésünket követő dolgokkal, más tekintetben viszont felesleges foglalkoznunk. Most is nagy csatára, kemény küzdelemre számítunk, hiszen a két csapat között mindössze kettő pont a különbség. Az elmúlt fordulóban az MTK legyőzte a dunaújvárosiakat, de azt már említettem, hogy a DKKA hazai pályán magabiztosabb ebben az idényben. Mi ezen a héten kiemelten figyeltünk a terhelésre, hiszen most szombat – szerda ritmusban fogunk játszani. Sara Vukcevic sérült és nem számíthatunk a csütörtöki napon megműtött Gyimesi Kitti játékára sem. Viszont visszatért a keretünkbe Farkas Veronika és Bízik Boglárka, akik a tapasztalatukkal sokat is segíthetnek a bajnokság hajrájában."
Szerző: Mkcse
X