A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

A Botondban erősödnek az MKC-s lányokÖsszes hír

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club munkáját több nagyon fontos együttműködő partner támogatja. Ezek közül az egyik a Botond Fitness, ahová heti rendszerességgel járnak erősíteni a csapatunk játékosai. Az 1994 óta működő edzőterem, idősebb és ifjabb Freimann Sándor vezeti, és a családi kapcsolatból most a fiú mutatja be a vállalkozást.
"Huszonnégy évvel ezelőtt, egy mindössze 100 négyzetméteres teremben kezdtünk el dolgozni. A vendégeink azonban hamar megszerették a családias hangulatú termünket és ez szerencsére, azóta sem változott. Pedig ma már, a két mosonmagyaróvári és a győri termünkben, összesen 4.000 négyzetméteren erősíthetnek a vendégeink. A kellemes környezetre most is nagyon figyelünk és szakmai oldalról pedig arra törekszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk a nálunk sportolóknak. Nekünk anyagilag sokkal előnyösebb lenne teljes erősítő gépcsaládokat vásárolni, mi azonban inkább mindenből a legjobbat szerezzük be. Igyekszünk tehát szakmai oldalról és a személyes jelenlétünkkel kiszolgálni azokat, akik figyelnek a testükre, az egészségükre. A munkánknak pedig komoly elismerése, hogy a ma már egyre több cég is igénybe veszi a szolgáltatásainak azzal, hogy befizeti a dolgozóit az edzésprogramokra."

Bizony kemény munka folyik az edzőteremben, ahogyan az jellemzi a kézilabda mérkőzéseinket is. Honnan van a kapcsolat a sporttal és a kézilabdával?

"Én egész életemben sportoltam és már tizenhárom éves koromtól megpróbálkoztam az erőemeléssel is. Arra azonban nagyon hamar rájöttem, hogy nekem a versenyzők felkészítése és versenyeztetése okoz igazán örömet és ezért ezzel kezdtem el intenzíven foglalkozni. Jelenleg a Professzionális Erőemelő Liga elnökeként is dolgozom, és nagyon készülök a szombaton Egerben kezdődő, nyolc napos világbajnokságunkra, ahol ezer indulóval számolunk. Ezen a világbajnokságon mi is delegálunk tizenkét versenyzőt, és tőlük szinte kivétel nélkül, érmes helyezést is várunk. A kézilabdát illetően pedig elsőként az ETO csapatával ismerkedtünk meg, akik Ambros Martin javaslatára kezdtek el járni, a győri Cutler Fitness termünkbe. A mosonmagyaróvári lányokkal pedig azóta dolgozunk együtt, mióta a csapat itt a városban készül. Bognár Róbert is nagy hangsúlyt fektet ezekre a foglalkozásokra, mi pedig segítünk a játékosoknak, hogy szabályosan végezzek el a gyakorlatokat. Úgy érzem, hogy itt szükség is van a szakmai segítségünkre, hiszen a kézilabdázásban az edzők csapatban gondolkoznak, mi pedig az egyéneket figyeljük. Az edzések mellett, ezért is indítottunk el egy új életmód váltó programot, amelyet már tizennégy olyan nagyvárosban csinálunk, mint Budapest, Debrecen, Pécs, Győr vagy Miskolc. Ez egy olyan kilenc hetes időszak, amikor megtanítjuk és ellenőrizzük az étrend vagy a diéta számolását és az edzés elméleti tudnivalókat. Ez pedig, a betegségek és sérülések megelőzésében, nagyon sokat segíthet az élsportolók számára is."
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó
X