A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

A legjobb csapat, a legjobb közösségÖsszes hír

Bardi Fruzsina már öt éve a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club játékosa, aki így a szintén a 2014/2015- ös idény előtt érkező Gyimesi Kittivel, a csapat „rangidőse”.

Neki tehát van lehetősége arra, hogy összehasonlítsa az MKC elmúlt évi csapatait és a beszélgetésünk elején erre is kértük.

"Egyértelműen a jelenlegi a legerősebb csapat, amelyben én itt Mosonmagyaróváron játszottam – mondta a mindig mosolygós és jó kedélyű Bardi Fruzsina. - Most játszanak itt a legnagyobb tudású és legtapasztaltabb kézilabdázók, és több nagyon tehetséges fiatal játékosunk is van. Azt pedig szeretném külön kiemelni, hogy a jelenlegi csapatunk alkotja a legjobb, legegységesebb társaságot is, és ez szintén nagyon fontos. Én tehát nagyon jól érzem magam Mosonmagyaróváron, imádom a csapatot, valamint a fantasztikus szurkoló táborunkat.


- Személy szerint neked is gratulálni szeretnénk az elmúlt két bajnoki mérkőzéshez. Ezeken a találkozókon is a tőled megszokott alázattal játszottál. A szerepköröd azonban mintha kicsit megváltozott volna?

"Óriási élmény volt a számomra ez a két mérkőzés és nagyon szépen köszönöm a gratulációt. Én alapvetően beálló vagyok, de valóban az elmúlt időszakban egyre több szerepet kapok belső védőként. Gyimesi Kitti kiesése után kerültem erre a posztra és egyre jobban tettszik nekem ez a szerepkör. Én mindig úgy készülök, hogy a lehető legtöbbet tudjak segíteni a csapatomnak. Most pedig úgy érzem, hogy védőként valóban hasznosan tudok játszani. Az elmúlt két fordulóban igazi csapatként tudtuk legyőzni az egyéni képességeket tekintve erősebbnek tartott ellenfeleinket."

- Ha nem a saját szememmel láttam volna, akkor most így veled beszélgetve el sem hinném, hogy milyen keményen kézilabdáztál a Kisvárda elleni találkozón.

"Az biztos, hogy a magánéletben a légynek sem tudnék ártani, de amikor elkezdődik a mérkőzés, akkor egyszerűen bekattan nálam valami. A kézilabda nagyon intenzív sportág, így megköveteli az elszántságot, a keménységet és a bátorságot. A Kisvárda ellen nekem is sikerült maximálisan felpörögnöm, s így jól teljesítenem. A győzelmen kívül pedig egyrészt azért is nagyon örültem ennek, mert én eredetileg Kisvárdáról származom. A másik okom pedig az, hogy a találkozó előtt lázas beteg voltam, még infúziót is kaptam azért, hogy egyáltalán pályára tudjak lépni."

- A most megszerzett négy bajnoki ponttal megnyugtatóbb az együttes helyzete a bajnokságban, de ennek a sorozatnak messze van még a vége…

"Egy percig sem fogunk megállni, hiszen tudjuk, hogy pontokat kell még szereznünk a folytatásban. Ezek a győzelmek felszabadítottak minket és így a nehezebb időszakok után új erőre kaptunk. Azt pedig nem győzöm hangsúlyozni, hogy nekünk a megszokottnál is nagyobb előnyt jelent a hazai pálya, az UFM Aréna közönsége. Úgy érzem, előttük olyan erősek vagyunk, hogy mindegyik csapatnak neki tudunk menni. Az idén az a célunk, hogy megőrizzük az élvonalbeli tagságunkat, mert egyértelműen úgy érezzük, hogy nekünk ebben a bajnokságban van a helyünk. Ez a csapat azonban így együtt maradva és ezzel a tűzzel, már merészebb terveket is megfogalmazhat a következő szezonban."

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó
X