A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
április
1
2
3
4
5
6
17:00 Budaörs - MKC
7
Isten éltesse sokáig Szalai Zsuzsannát!
MKC U22 - Mosonszolnok
8
9
10
11
12
18:30 MKC - DVSC
13
14
MKC U22 - Celldömölk
11:00 MKC Serdülő - XVI. kerület
15
16
17
18
19
20
18:00 DKKA - MKC
21
22
23
24
18:30 MKC - Vác
16:00 MKC IFI - Nemesvámos
25
26
27
28
29
Isten éltesse sokáig Kopecz Barbarát!
30

A REMÉNYEK TELJESÍTVEÖsszes hír

Több visszapillantót is olvashattak már az MKC – Kisvárda bajnoki találkozóról, ami érthető, hiszen nagyon szép sikert ért el a csapatunk. A következő néhány sorunk is erről a mérkőzésről szól, de véleményünk szerint egy kicsit túl is mutat ezen.
A mosonmagyaróvári szurkolók előzetes várakozásait foglaltuk össze, amelyek a mérkőzést követően is rendkívül tanulságosak. Soha nem szabad ugyanis elfelejteni, hogy a sport elsődleges célja az, hogy kiszolgálja, szórakoztassa a közönséget, a szurkolókat. Reményt adjon, izgalmakat hozzon és örömet okozzon azoknak, akik szeretik a csapatukat.

"Nagyon drukkolok a lányoknak, mert nehéz feladat lesz pontot szerezni a kisvárdai csapat ellen – mondta a mérkőzés előtt Fazekas Imre, aki már elfoglalta a helyét a kapu mögötti szurkolótáborban. Válogatott játékosok, külföldi profik egész sorát tudják felvonultatni, akiket csak óriási szívvel lehet legyőzni. Jósolni nem tudok, de képesnek tartom a csapatunkat a bravúrra, amit mi szurkolók is szeretnénk elősegíteni a buzdításunkkal."

"Harcolt és jól is játszott a csapat a Dunaújváros ellen és ennek meg is lett az eredménye, de hangsúlyozom, hogy a Kisvárda erősebb csapat – vélekedett Vura József a sok élvonalbeli és nemzetközi csatát megélt edző, aki jelenleg az MKC serdülő csapatát irányítja. Jobb játékos anyaggal rendelkezik a Kisvárda és így velük csak akkor lehet felvenni a versenyt ha szinte tökéletesen védekezik a csapatunk. Reálisan nézve kevés az esélyünk a pontszerzésre, de az MKC komoly dicsérete az, hogy mégis bízni tudunk ebben."

"Nekem meggyőződésem, hogy a mi csapatunk a bajnokság közvetlen élmezőnyén kívül, bármelyik csapatot le tudja győzni itt az UFM Arénában – folytatta Segesvári Zsolt a mérkőzés hangos bemondója és hangulat felelőse. Én ugyanis elég közel vagyok ahhoz, hogy lássam, milyen elszántsággal játszanak a lányok. Így volt ez a Dunaújváros ellen is és biztos vagyok abban, hogy így lesz a Kisvárda elleni találkozón is. A közönség buzdítása, a csarnok atmoszférája ugyanis megsokszorozza a lányok erejét és így képesek erőn felül is teljesíteni."

"A két gyermekemmel együtt fogok drukkolni a csapatnak – latolgatta tovább az esélyeket az MKC egyik támogatója, Sztranyovszky Tamás az IT Forever KFT tulajdonosa. Abban bízunk, hogy nagyon szoros lesz a mérkőzés, és a hajrában ismét mi leszünk a győztesek. Persze tudjuk, hogy ez nem mindig sikerülhet és ezért akkor is elégedettek leszünk, ha a lányok most is mindent megtesznek azért, hogy ma is egy igazán jó mérkőzést lássunk."

Négy személyt szólaltattunk meg tehát a csapathoz közel álló szurkolók közül és ők meg is fogalmazták a várakozásukat, a mérkőzéshez fűződő reményeiket. Az MKC csapata pedig mindezeket maradéktalanul teljesítette és legyőzte az esélyesebbnek tartott ellenfelét. Óriási szívvel és elszántsággal, remekül védekezve, megint a hajrában dobott gólokkal szerzett két nagyon értékes bajnoki pontot. Sokszor kérdezik tőlünk, hogy miért van ilyen fantasztikus közönsége, szurkoló tábora az MKC gárdájának és nehéz erre felelni. Az álmaink, a legszebb reményeink beváltása azonban alighanem a legjobb válasz erre a kérdésre.
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 22. forduló
2019.04.20., szombat, 18 óra.
Dunaújváros, Városi Sportcsarnok
Dunaújváros DDKA
Dunaújváros DDKA
()
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 23. forduló
2019.04.24., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Vác
Vác

Videóink Összes videóX