A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
augusztus
1
2
Hypo NÖ (osztrák) – MKC Bécs (Ausztria) felkészülési mérkőzés
3
4
5
6
7
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Japán válogatott
8
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
9
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Érd
10
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
Alba FKC – MKC
11
12
13
14
15
16
MKS Lublin (lengyel) – MKC Hodonín (Csehország) felkészülési mérkőzés
17
18
19
20
21
22
23
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ZRK Jagodina (szerb)
24
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ASC Corona Brasov (román)
Podravka Vegeta (horvát) – MKC
25
26
27
28
29
30
31

A ROLL ZSUZSAÖsszes hír

Nem lehet más címet adni a Mosonmagyaróvári Szurkolói Egyesület titkárát bemutató írásunknak, mert Roll Zsuzsa neve már fogalom.
Ő az, aki nélkül nincs MKC kézilabda mérkőzés, hiszen az még be sem fejeződik, amikor már elkezdi szervezni az utazást vagy jegyeket a következőre.

"A kezdetektől itt vagyok a csapat, a klub mellett – kezdi a beszélgetést a hihetetlenül energikus Roll Zsuzsa. - Pontosan tudom tehát, hogy mennyire szeretik és milyen népszerű az MKC a városban. Már most rengetegen keresnek a következő évi bérletek megvásárlása miatt, mert a lehető leghamarabb be akarják szerezni a belépőket. A kézilabdacsapat állandó téma a városban és az emberek tudják, hogy engem ezzel mindig meg lehet találni. Több, mint negyven éve dolgozom az egészségügyben és bizony hálás vagyok az orvosoknak, hogy elnézik nekem ezt az elfoglaltságomat, ami sokszor a rendelőben is téma."

- Szurkolói szemmel nézve és az elmúlt öt évet is megvizsgálva, hogyan lehet értékelni az MKC mostani idényét?
"A bajnokság első fele nehéz volt, gyengébben teljesített a csapatunk. A tavaszi szezon viszont az eddigi legjobb idénye volt a mosonmagyaróvári együttesnek. Öröm volt látni a lányok akaratát, küzdeni tudását, egységét valamint azt, hogy a játékban is nagyon sokat fejlődtek a játékosok. A Hoffmann-Bognár páros kiváló szakmai munkát végzett, Tilinger Tamara személyében pedig volt egy igazi vezére is a csapatunknak.Élmény volt az MKC mérkőzéseire járni, nagyon büszkék is vagyunk a csapatra és az elért szép eredményre."

- A klub pedig köszönettel tartozik a szurkolói egyesületnek, hiszen  rengeteget segítettek a csapatnak.

"Flugyik Gergővel és Vitéz Petivel megpróbáltunk megtenni mindent azért, hogy a csapat érezze maga mögött a szurkolókat. Ez persze nem volt mindig egyszerű, sőt többször merültek fel problémák is. A mi szurkolói közösségünkben ugyanis egyaránt vannak fiatalok és idősebbek. Ők pedig sokszor másként gondolkodnak és mást szeretnének az utazások vagy a szervezett összejöveteleink során. Valami megoldást azonban mindig találtunk és így a mosonmagyaróvári szurkoló tábornak már országosan is nagyon jó híre van."

- Pénteken ETO – MKC mérkőzés lesz és ez azért komoly fejtörést okozhat a szurkolás szempontjából Roll Zsuzsának...

"Én mind a két csapatot nagyon szeretem, sőt mindkét szurkolói egyesületben dolgozom. Ezért most elindítom az MKC szurkolókat és szétosztom azt a nyolcvan jegyet, amit az egyesületi tagoknak, amit megvettünk. Utána azonban, teljesen civil ruhában és egy semleges szektorból fogom megnézni a találkozót. Óvatos vagyok, mert az ilyen, „ami a szívemen az a számon” típusú emberek, könnyen keverednek konfliktusokba. A családommal fogom tehát megnézni a pénteki találkozót, akik már szintén alaposan beleásták magukat a kézilabdázásba. Az öt éves unokám, Zalán például már most tökéletes felállásban tudja elsorolni a két csapat minden játékosát."

Szerző: Mkcse
X