A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
augusztus
1
2
Hypo NÖ (osztrák) – MKC Bécs (Ausztria) felkészülési mérkőzés
3
4
5
6
7
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Japán válogatott
8
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
9
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Érd
10
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
Alba FKC – MKC
11
12
13
14
15
16
MKS Lublin (lengyel) – MKC Hodonín (Csehország) felkészülési mérkőzés
17
18
19
20
21
22
23
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ZRK Jagodina (szerb)
24
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ASC Corona Brasov (román)
Podravka Vegeta (horvát) – MKC
25
26
27
28
29
30
31

AZ ELSŐ FÉLIDŐ ELDÖNTÖTTE Összes hír

Két teljesen ellentétes félidőt hozott az ETO és az MKC U22 – es csapatainak szombat délelőtti bajnoki mérkőzése.
Az első harminc percben ugyanis, a mosonmagyaróvári csapat remekül kézilabdázott, a meglehetősen indiszponált vendéglátók ellen. Az MKC fegyelmezetten, zártan védekezett és a gyors ellentámadásai után, már tíz gólos előnyt is szerzett. A félidő utolsó szakaszában, az ETO szépített az eredményen, de a mosonmagyaróvári fiatalok így is jelentős előnnyel várhatták a második játékrészt. Eddig tehát nem volt rangadó jellege a találkozónak, pedig minkét gárda tudta, hogy a bajnoki ezüstérem sorsát dönti el ez a mérkőzés.


A folytatásban azonban teljesen megváltozott a játék képe, mert az MKC egy kicsit az öltözőben maradt. A győriek három gólra csökkentették a hátrányukat, elsősorban azért mert sokkal pontosabban fejezték be a támadásaikat és kapujukban Christie Dalma is ziccereket hárított. Kellett is egy megnyugtató időkérés Balogh Sándor részéről, ami után az MKC rendezni tudta a sorait. Hudák Emma és Katona Flóra vezérletével sikerült öt gólra növelni az előnyt és ezzel, valamint Dávida Gréta bravúros büntető hárításával, megtörni a hazaiak lendületét. A nagyon gólerősen játszó Fehér Ágnes hetedik és csapat harmincadik találata pedig végleg el is döntötte a két pont sorsát, ami helycserét is jelentett a bajnoki tabellán, ahol most már az MKC U22 gárdája van a második pozícióban.


Győri ETO KC U22 – Mosonmagyaróvári KC U22  26 – 30  (13 – 20)


NB II. Észak-Nyugat női felnőtt 20. forduló
Győr, Audi Aréna 200 néző
2019.április 27., szombat, 11.00 óra.
Játékvezetők: Maródi István Márk – Novák Péter  

MKC U22: Dányi B. – Katona F. 7 (3), Hudák E. 3, Szalai Zs. 4, Lázár J. 2, Márczy 6, Fehér Á. 7. Csere: Dávida G. (kapus), Domokos 1, Fekete F., Paróczai, Fenesi, Szabó Cs., G. Anujin. Edző: Balogh Sándor

Balogh Sándor: "Az ifjúsági bajnokságot is beleszámítva, háromszor találkoztunk már az ETO csapatával és ezekből a mérkőzésekből sokat tanultunk. Az első félidőben maradéktalanul be is tartottuk, amit elterveztünk és komoly előnyt szereztünk. A szünetben kértem is a játékosokat, hogy figyeljünk erre a hét gólos különbségre. Ez azonban sajnos nem sikerült és így az első harminc perc mentette meg nekünk a győzelmet. A bajnokságból hátralévő két mérkőzésünkön azon leszünk, hogy megszerezzük azt az egy pontot, amivel bebiztosítjuk a bajnoki ezüstérmünket."
Szerző: Mkcse
X