A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

Bognár Róbert: "Be kell bizonyítanunk, hogy jobb csapat vagyunk!"Összes hír

Bognár Róbert az MKC vezetőedzője, heti rendszerességgel értékeli a csapatunk helyzetét a honlapunkon. Most a soron következő Eszterházy KESC elleni találkozó kapcsán kérdeztük, amely a bajnokság egyik fontos találkozója lesz a számunkra. Ezt a szakember is megerősítette, sőt a szombati mérkőzést, a tavalyi sorsdöntő NEKA elleni összecsapáshoz hasonlította.
"A helyzetünk valóban arra emlékeztet, mint amikor a NEKA elleni, a bajnoki címet eldöntő mérkőzésre készültünk. Akkor is, a számunkra megfelelő eredmény megszerzésére kellett törekednünk és most is ez a célunk. Ismét fel kell dolgoznunk tehát ezt a terhet és én biztos vagyok abban, hogy ezt meg is fogjuk oldani. Szombaton be kell bizonyítanunk, hogy jobb csapat vagyunk mint az Eszterházy KESC, tehát a bajnoki mérkőzésen, idegenben is le kell győznünk őket. A játékosaink pontosan tudják, hogy milyen jelentősége van ennek a találkozónak és én arra számítok, hogy a tapasztalatunk és a jobb egyéni képességeink segítségével, megszerezzük a két bajnoki pontot."

Két tulajdonképpen, a realitásoknak megfelelő vereséggel kezdte a szezont az MKC, amelyekből nyilvánvaló, hogy nehezebb építkezni. Mi az tehát amiben feltétlenül javulnunk kell szombaton?

"A vereséget valóban soha nem tervezi a csapat, de úgy érzem, hogy a Kisvárda és az FTC elleni találkozóinkat, fel tudtuk dolgozni. Egy kicsivel többet szerettünk volna kihozni ezekből a találkozókból, de azért csalódottságról sem beszélhetünk. Szombaton viszont bátrabban, felszabadultabban és okosabban kell kézilabdáznunk ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Lényegesen több helyzetet kell kialakítanunk és ezeket nagyon jó százalékban ki is kell használnunk. A sérülések miatt, a védekezésünkben több helyen pozíciókat kell cserélnünk, és így módosítanunk kell a felállásokat. Ezeket azonban begyakoroljuk és abban is biztos vagyok, hogy a sérültek közül is lesznek visszatérők. Jó látni a lányokon, hogy mindent elkövetnek azért, hogy játszani tudjanak szombaton Egerben."

A nyári felkészülés során kétszer is találkoztunk az egri csapattal, és az első két fordulóban az Eszterházy KESC is megmutatta, hogy masszív csapat.

"Debre Viktor munkája már jól érzékelhetően megmutatkozik az Eszterházy KESC teljesítményén. Fizikálisan tökéletesen rendben vannak és valóban nagyon lelkesen és különösen hazai pályán elszántan kézilabdáznak. A nyári felkészülési találkozókból tehát nem lehet kiindulni, viszont az egriek első két bajnoki találkozójának felvételét, alaposan kielemeztük már. Különösen figyelni fogunk a nagyon gólerős beálló Sári Barbara játékára, akivel a társai, rendre nagyon jó páros kapcsolatokat alakítanak ki. Az elmúlt időszakban nagyon sokat fejlődött Pados Mónika átlövésire is készülünk, mert az ő teljesítménye is meghatározó az egri csapatban. Nagyon komolyan vesszük ezt a találkozót, mert pontosan tudjuk, hogy a hazai csapat is az „életéért", azaz az élvonalbeli tagságért játszik a szombati bajnoki mérkőzésen."

ROKOB PÉTER
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó












X