A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

Bognár Róbert elégedett a sorsolássalÖsszes hír

Mindenki izgatottan várta a K&H Női Kézilabda Liga keddi sorsolását, hiszen egy jó kezdés sokat segíthet majd a csapatunknak az élvonalban. A párosítás pedig elkészült és a vezetőedzőnk, Bognár Róbert összességében elégedett is az NB I – es mérkőzéseink sorrendjével.
"Én úgy gondolom, hogy kedvező a sorsolásunk és kezelhetőek lesznek azok a bajnoki mérkőzések, amelyek a bajnokság elején várnak ránk. Elsősorban az első négy fordulóra gondolok, mert az egy fontos periódus lesz a számunkra. Utána már jobban beállnak majd az erőviszonyok és többet is fogunk tudni a következő ellenfeleinkről. Elsősorban ezért gondolom tehát, hogy ez a Kisvárda, FTC, Eger és MTK Budapest sorrend, a számunkra megfelelőnek mondható."

Olyan híreket hallani pedig, hogy a Kisvárda Master Good SE játékos kerete nagyon megerősödött most a nyáron.

"A Kisvárda nagyon jó csapat, de meggyőződésem, hogy időre lesz szükségük ahhoz, hogy tizenegy új játékost beépítsenek. Ráadásul közülük kilencen külföldiek, tehát náluk így még a kommunikáció is lassíthatja ezt a folyamatot. Ezért úgy vélem, hogy néhány forduló elteltével, ez a kisvárdai csapat még sokkal nehezebb ellenfél lenne. Bízom abban, hogy a mi egységességünk, mert nálunk azért a csapat váza együtt maradt, egy bravúros eredményt is hozhat a nyitó fordulóban."
Az első hazai bajnoki mérkőzésen pedig a Ferencváros lesz az ellenfél...

"Bajnoki találkozón először játszunk majd az FTC – vel az UFM Arénában, hiszen eddig csak a mosonszolnoki teremben rendeztek MKC – FTC élvonalbeli mérkőzést. Ez a találkozó pedig egy ünnep lesz, ahol vélhetően telt ház előtt játszhatunk és megmutathatjuk, hogy miért is kerültünk fel az első osztályba. Természetesen arra készülünk majd, hogy megrángassuk az oroszlán bajszát, hiszen sok vesztenivalónk nem lesz azon a találkozón."Az Eszterházy SC és az MTK Budapest ellen viszont már egyértelműen bajnoki pontokat kell begyűjtenünk. Ilyen szempontból nem jelenthet gondot, hogy az egriekkel két felkészülési találkozót is játszunk a nyáron?

"Ezen a két találkozón valóban az eredményesség lesz a döntő, hiszen ezek az ellenfeleink, hozzánk hasonló célokkal indulnak el bajnokságban. Az Eszterházy SC – vel lekötött felkészülési találkozóinknak pedig ilyen szempontból már nem lesz igazán jelentősége. A nyáron látni karjuk, hogy hol tart egy, hozzánk hasonlóan feljutó gárda és így nem csak adunk, hanem kapunk is fontos információkat. Nem változtatunk tehát a felkészülési tervünkön és a bajnokság során is arra törekszünk, hogy meccsről – meccsre haladjunk."

Rokob Péter

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó
X