A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

CSAPATKÉNT KELL JOBBAN TELJESÍTENÜNK!Összes hír

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, 2017 áprilisában játszott utoljára bajnoki mérkőzést Békéscsabán.
A Mosonmagyaróvárra télen visszaérkező Katona Flóra azonban tavaly november elején kézilabdázott utoljára a viharsarokban. Neki tehát egészen közeli tapasztalatai vannak, az EUbility Group-Békéscsaba ENKSE csapatáról és a ránk váró körülményekről.

"A Kisvárda játékosaként, november másodikán, pénteken este hat órai kezdéssel játszottam Békéscsabán. Emlékszem, hogy egy nagyon harcos, kemény és kiélezett mérkőzés volt, amelyet végül a hatvanadik percben, az utolsó támadásunk pontos befejezésével tudtunk, 30 – 29 arányban megnyerni. A békéscsabai lila – fehérek eredményein látszik is, hogy az otthonukban, a bajnokság szinte minden csapatára veszélyesek lehetnek. Elszántan és szenvedélyesen kézilabdáznak a békéscsabai sportcsarnokban, ahol a szurkolók, a közönség támogatását is élvezik."

A szurkolók segítségére a hétvégén is nagyon számítanak Békéscsabán. Milyen hangulatot teremtettek a nézők a novemberi bajnoki találkozón?

"Szinte telt ház volt azon a mérkőzésen, ami közel háromezer nézőt jelent Békéscsabán. Az ottani létesítmény ugyanis kimondottan nagy méretű, sőt a Budapest Sportcsarnok leégése után, évekig a legnagyobb fedett csarnok volt az országban. A pályát és a lelátót is egy nagyobb tér választja el egymástól, de így is jól érzékelhető volt a közönség buzdítása. Az ultrák nem olyan erőteljesek, mint a mi szurkolóink az UFM Arénában, de biztosak lehetünk abban, hogy a vendéglátóink a hazai pálya minden előnyét igyekeznek majd kihasználni. Ezért nagyon sokat segítene nekünk, ha a mosonmagyaróvári szurkolók is ott lennének a csarnokban."

Kisvárdáról a télen egy játékos Békéscsabára is érkezett. Marincsák Nikolett erősítést jelent a EUbility Group-Békéscsaba ENKSE csapatának?

"Niki még nálam is nehezebb helyzetben volt Kisvárdán, hiszen őt csak néhányszor nevezték be a bajnoki mérkőzésekre. Marincsák Nikolett képzett és jó képességű irányító, aki Békéscsabán biztosan erőssége lesz a csapatnak, de még neki is hiányoznak a mérkőzések. Nekünk tehát most a lilák két igazán meghatározó játékosát, a szerb válogatott Vukajlovicot és Walfisch Mercédeszt kell kikapcsolnunk. Ők rendkívül gólerős kézilabdázók, akik 7 – 8 gólt is tudnak szerezni egy – egy meccsen, mert átlövésekből és betörésekből egyaránt képesek a hálóba találni. Walfisch Mercédesz már 10 – 12 méterről is bátran vállalkozik lövésekre, a novemberi találkozón pedig átlövőt játszó Vukajlovic pedig kiválóan cselez és készíti elő önmagának a helyzeteket."     

Mindenki pontosan tudja, hogy egy nagyon nehéz mérkőzésünk lesz majd vasárnap. Mi az, ami eldöntheti ezt a találkozót?

"A bajnokság 12. fordulójának egy mérkőzése még nem igazán dönt el semmit, de az is vitathatatlan, hogy fontos pontokért játszunk. Döntő lehet tehát az, hogy ennek a feszültségét miként tudja majd kezelni a két csapat. Többen azt mondták, hogy a Békéscsaba egy kicsit lebecsülte a legutolsó hazai találkozóján az Eger csapatát és ezért veszített. Mi azonban ezt nem gondoljuk és ezért nagyon alaposan fel is készülünk erre a bajnoki találkozóra. Sikeresek pedig akkor lehetünk, amennyiben csapatként tudunk majd jobban teljesíteni a hazai gárdánál."
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
()
Érd
Érd

Következő meccs

NB I, 19. forduló
2019.03.30., szombat, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Alba
Alba

Videóink Összes videó
X