A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
június
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Dobj egy labdát!Összes hír

Pöttyös labda, kézilabda, kosárlabda, focilabda, teniszlabda, ping-pong labda, tollaslabda, szivacslabda? Nem számít!

Mindegyik jó megoldás, csak kerek, ép és egészséges legyen, hogy a gyermekek tudjanak vele játszani, mozogni, közösséget építeni… Tudta Ön, hogy megyénkben, Győr-Moson-Sopron megyében élen járunk az elhízott gyermekek arányát tekintve? Szomorú az igazság, és ezért lépni kell, és tenni kell!

Egyesületünk elhatározta, hogy küzd az elhízás ellen, és kiáll az egészségért! A gyermekkori elhízások hátterében a nem megfelelő, rendszertelen és egészségtelen táplálkozás, és a mozgásszegény életmód nevelés kérdése! Ugyanakkor a túlsúlyosság számos veszéllyel jár, és sok betegséghez vezet a későbbiekben, a cukorbetegségtől a magas vérnyomásig!

Szeretnénk ebbe az intézményeket, bölcsődéktől az óvodákon, az általános iskolákon át a középiskolákig különféle korosztályok számára labdákat adományozni! Terveink szerint a Mosonmagyaróvári járás minden nevelési és oktatási intézményébe szeretnénk vinni minél többet ebből a sporteszközből.

Forrás: PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért

Mire is jó egy a labda? Labdával a gyermekek játszhatnak egyedül, kettesben vagy akár csapatban. Guríthatják, eldobhatják, rúghatják, pattogtathatják. A legfontosabb: hogy mozogjanak! Természetesen emellett számos képességük is fejleszthető! A játék által mozognak, a mozgás által pedig egészségesebbek lesznek. Csatlakozz mozgalmunkhoz, és dobj egy labdát a gyermekekért…

Együttműködő partnerünk, a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club és keressük még a támogatókat ehhez a kampányhoz!

Január 18-án 18:30-kor rendezik az Eu-Fire Mosonmagyaróvár-Győri Audi ETO KC női NB I-es bajnoki mérkőzést, ahol kezdetét veszi a kampányunk. A találkozó szünetében a szurkolókat kérjük fel, hogy dobjanak egy labdát a gyermekeknek a pályára!

Egy megosztással is sokat segíthetsz... Köszönjük szépen!

/Forrás: PÉLDA Egyesület a Szigetközi Gyermekekért facebook oldal/

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videó

X