A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
május
1
18:00 Siófok - MKC
2
3
4
5
6
7
Isten éltesse sokáig Dányi Bernadettet!
8
9
10
18:30 MKC - Békéscsaba
Isten éltesse sokáig Horváth Bernadettet!
14:00 MKC Serdülő - Mohács
11
11:00 MKC IFI - TFSE-KSA
12
MKC U22 - Szombathely U22
13
14
15
16
17
18:00 ETO - MKC
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

EGY JÓ FÉLIDŐ NEM VOLT ELÉGÖsszes hír

Nagyon jól kezdte, és mint később kiderült, nagyon jól is zárta az MKC a mérkőzés első játékrészét.
Tíz perc után, elsősorban a mérkőzés napján a születésnapját ünneplő Szarkova átlövés góljainak köszönhetően vezetett a csapatunk. Keményen, zártan és fegyelmezetten védekeztünk és a támadásainkat pedig megpróbáltuk végig játszani, ezzel egy kicsit lassítva a játékot. A félidő közepén, Kobetic vezérletével egy kicsit ellépett a siófoki csapat, de az utolsó öt percben három gólt is lőttünk és egalizáltuk az eredményt. A hazaiak az utolsó másodpercekben szereztek vezetést, amikor a mérkőzésen már harmadszor játszottak emberelőnyben. Most még nem tudhatjuk, hogy mit hoz a második harminc perc, de a mérkőzés első felében az MKC kimondottan jól kézilabdázott.     
Forrás: www.siofokkc.hu

A folytatás első percében a hazai csapat kettős emberelőnybe került és ezt két góllal azonnal ki is használta, Ezután pedig sajnos összeroppant a csapatunk és a Siófok tizenöt perc alatt tíz gólos előnyt szerzett. Különösen a két villámgyors szélső Böhme és Aoustin lerohanásai állították nehéz feladat elé a játékosainkat. Sajnos ekkor a támadásainkat sem sikerült góllal befejezni, miközben a hazai csapat nagyon ráérzett a játékra. Érezhetően a csereként beálló kézilabdázóik is bizonyítani és a friss erőkkel már nem tudtuk tartani a lépést. Ebben a játékrészben már nem voltunk egy súlycsoportban a siófoki csapattal és így nagy vereség lett a mérkőzés vége.
Forrás: www.siofokkc.hu

Siófok KC – Eu-Fire Mosonmagyaróvár  32 – 16  (12 – 11)

NB I bajnoki mérkőzés 11. forduló   
Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok, 600 néző
Játékvezetők: Héjjas Tímea – Kránicz Andrea

Siófok: SOLBERG – BÖHME 8, Perianu, Drabik 1, KOBETIC 6, Nze Minko 3 (1), AOUSTIN 4. Csere: Dedu (kapus), Geiger, Janjusevic 2, Gonzalez 1, ELGHAOUI 6, Jezic 1, Khmyrova, Barkóczi, Sárosi. Vezetőedző: Tor Odvar Moen

MKC: Scholtz A. – Kovacsicz 2, Kopecz 1, FARKAS V. 3 (3), Vukcevic 2, SZARKOVA 4, Bízik R. Csere: Gubikova (kapus), Horváth B. 1, Bízik B., Katona, MARIC 3, Hudák E., Bardi, Tóth M., Domokos D. Vezetőedző: Bognár Róbert

Hétméteres: 2/1, ill., 4/3
Kiállítás: 6 perc, ill., 10 perc
Forrás: www.siofokkc.hu

Tor Odvar Moen, a Siófok KC vezetőedzője: "Gratulálok a Mosonmagyaróvárnak az első félidei helytállásért. A szünetben változtattam a védekezésünkön és ez bejött. Ennek köszönhetően a második játékrészben felszabadultan játszottunk. Örülök a fölényes győzelemnek, hiszen a lányok lelkileg nagyon mélyre kerültek az MTK elleni meccs után. Remélem a mai siker segített visszaszerezni az önbizalmukat."


Bognár Róbert, az Eu-Fire Mosonmagyaróvár vezetőedzője: "Megérdemelten győzött a Siófok. A második félidőben teljesen szétesett a játékunk, pedig a szünetben is megbeszéltük, hogy mit fogunk játszani. Nem értem, hogy a megbeszélteket miért nem tartotta be a csapat. A második játékrész szégyenteljes volt, aminek következményei lesznek. Tudtuk, hogy jobb csapat az ellenfél, így az első félidei jó teljesítményünkkel semmire sem mentünk."
Forrás: www.siofokkc.hu

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videó
X