A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

EGY JÓ FÉLIDŐ NEM VOLT ELÉGÖsszes hír

Nagyon jól kezdte, és mint később kiderült, nagyon jól is zárta az MKC a mérkőzés első játékrészét.
Tíz perc után, elsősorban a mérkőzés napján a születésnapját ünneplő Szarkova átlövés góljainak köszönhetően vezetett a csapatunk. Keményen, zártan és fegyelmezetten védekeztünk és a támadásainkat pedig megpróbáltuk végig játszani, ezzel egy kicsit lassítva a játékot. A félidő közepén, Kobetic vezérletével egy kicsit ellépett a siófoki csapat, de az utolsó öt percben három gólt is lőttünk és egalizáltuk az eredményt. A hazaiak az utolsó másodpercekben szereztek vezetést, amikor a mérkőzésen már harmadszor játszottak emberelőnyben. Most még nem tudhatjuk, hogy mit hoz a második harminc perc, de a mérkőzés első felében az MKC kimondottan jól kézilabdázott.     
Forrás: www.siofokkc.hu

A folytatás első percében a hazai csapat kettős emberelőnybe került és ezt két góllal azonnal ki is használta, Ezután pedig sajnos összeroppant a csapatunk és a Siófok tizenöt perc alatt tíz gólos előnyt szerzett. Különösen a két villámgyors szélső Böhme és Aoustin lerohanásai állították nehéz feladat elé a játékosainkat. Sajnos ekkor a támadásainkat sem sikerült góllal befejezni, miközben a hazai csapat nagyon ráérzett a játékra. Érezhetően a csereként beálló kézilabdázóik is bizonyítani és a friss erőkkel már nem tudtuk tartani a lépést. Ebben a játékrészben már nem voltunk egy súlycsoportban a siófoki csapattal és így nagy vereség lett a mérkőzés vége.
Forrás: www.siofokkc.hu

Siófok KC – Eu-Fire Mosonmagyaróvár  32 – 16  (12 – 11)

NB I bajnoki mérkőzés 11. forduló   
Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok, 600 néző
Játékvezetők: Héjjas Tímea – Kránicz Andrea

Siófok: SOLBERG – BÖHME 8, Perianu, Drabik 1, KOBETIC 6, Nze Minko 3 (1), AOUSTIN 4. Csere: Dedu (kapus), Geiger, Janjusevic 2, Gonzalez 1, ELGHAOUI 6, Jezic 1, Khmyrova, Barkóczi, Sárosi. Vezetőedző: Tor Odvar Moen

MKC: Scholtz A. – Kovacsicz 2, Kopecz 1, FARKAS V. 3 (3), Vukcevic 2, SZARKOVA 4, Bízik R. Csere: Gubikova (kapus), Horváth B. 1, Bízik B., Katona, MARIC 3, Hudák E., Bardi, Tóth M., Domokos D. Vezetőedző: Bognár Róbert

Hétméteres: 2/1, ill., 4/3
Kiállítás: 6 perc, ill., 10 perc
Forrás: www.siofokkc.hu

Tor Odvar Moen, a Siófok KC vezetőedzője: "Gratulálok a Mosonmagyaróvárnak az első félidei helytállásért. A szünetben változtattam a védekezésünkön és ez bejött. Ennek köszönhetően a második játékrészben felszabadultan játszottunk. Örülök a fölényes győzelemnek, hiszen a lányok lelkileg nagyon mélyre kerültek az MTK elleni meccs után. Remélem a mai siker segített visszaszerezni az önbizalmukat."


Bognár Róbert, az Eu-Fire Mosonmagyaróvár vezetőedzője: "Megérdemelten győzött a Siófok. A második félidőben teljesen szétesett a játékunk, pedig a szünetben is megbeszéltük, hogy mit fogunk játszani. Nem értem, hogy a megbeszélteket miért nem tartotta be a csapat. A második játékrész szégyenteljes volt, aminek következményei lesznek. Tudtuk, hogy jobb csapat az ellenfél, így az első félidei jó teljesítményünkkel semmire sem mentünk."
Forrás: www.siofokkc.hu

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó
X