A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
július
1
Isten éltesse sokáig Farkas Veronikát!
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

EGY NYILATKOZAT MARGÓJÁRAÖsszes hír

Az MKC különösebben nem kíván foglalkozni az MTK Budapest – Eu-Fire Mosonmagyaróvár bajnoki mérkőzést követő nyilatkozatokkal.
A budapestiek vezetőedzőjének Golovin Vlagyimirnak a durvaságról, mészárlásról és a honlapjukon megjelenő megfélemlítésről szóló megjegyzéseire, Dr. Hoffmann László az MKC sportigazgatója azonban röviden reagált.

"A mai kézilabdázás már egy küzdő sport, ahol a szabályok adta kereteken belül megróbálják legyőzni egymást a csapatok. Egy ilyen igazán komoly kézilabda mérkőzést játszottunk szombaton az MTK Budapest ellen, amelyet az egyik legkiválóbb magyar játékvezető páros irányított. Örömmel tapasztaltuk, hogy a csapatunk fegyelmezetten, agresszíven, keményen és a hazai bajnokságtól eltérően, nem álló helyzetben védekezett. Kezdjük tehát elérni azt a színvonalat, ami a sportág nemzetközi viszonylatában megszokott és elfogadott. Pontosan ezt emelte ki a mérkőzés után Kim Rasmussen a magyar női válogatott szövetségi kapitánya, akivel a találkozó lefújása után beszéltem. Ő köztudottan védekezés párti szakember és elmondta, hogy remek volt a mosonmagyaróvári játékosok hozzáállása ehhez a mérkőzéshez. Személyesen nézte meg a legutolsó négy bajnoki találkozónkat és tökéletesen megerősített bennünket abban, hogy jó úton járunk. Nagyon sajnálnám tehát, ha mind ezeket ilyen, a gyengék érveire támaszkodó megnyilvánulásokkal magyarázná félre, egy a jövő játékosainak fejlődéséért is felelős edző."

Fotó: mtk.hu
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videóX