A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

FARKAS VERONIKA: "MAGUNKNAK IS CSALÓDÁST OKOZTUNK"Összes hír

Farkas Veronika értékelte a GVM Europe-Vác elleni szombati bajnoki mérkőzésünket.
A magyar bajnoki kézilabda mérkőzéseket követően, az edzők a csapatuk legjobb teljesítményt nyújtó játékosaival mennek a sajtótájékoztatóra. A váci találkozó után egyértelmű volt, hogy az MKC csapatából Farkas Veronika kíséri el az edzőt. Rajta kívül ugyanis nem volt olyan mosonmagyaróvári kézilabdázó, akit ki lehetett volna erre választani.

"Ezen a találkozón gyenge teljesítményt nyújtottunk és sajnos ennek én nem tudom megmondani az okát – mondta a mérkőzést követő napon Farkas Veronika. Fásultak voltunk és egyáltalán nem tudtunk felpörögni arra a ritmusra, amit ez a találkozó megkövetelt. Sokszor mondják, hogy a női kézilabdázók játéka eléggé kiszámíthatatlan és el is kell ismernünk, hogy a mi csapatunk tekintetében ez a megállapítás fokozottan igaz. Most szombaton a rossz arcunkat mutattak és ezzel csalódást okoztunk magunknak és a szurkolóinknak, akik Vácra is elkísértek bennünket és szurkoltak nekünk."
Forrás: Lakatos Gábor/Váci Női Kézilabda Sportegyesület

A mérkőzés utáni nyilatkozatodban azt emelted ki, hogy az előre megbeszélt taktikát sem tudtátok alkalmazni. Mi az, amit nem sikerült megvalósítani?

"Pontosan ismertük a hazai gárda játékának erősségeit és Bognár Róbert ennek megfelelő taktikát dolgozott ki. Ennek pedig az volt az alapja, hogy a széleken és a beálló pozícióban próbáljuk meg kijátszani a váciak nyitott védekezését. A támadásaink során azonban mégis középen próbálkoztunk, ahol rendre beszorultunk és így nagyon kevés akció gólt tudtunk szerezni. Az alap taktikánkat rontottuk el tehát és ez természetesen a védekezésünkre is rossz hatással volt. Én ilyen szempontból a saját játékommal is elégedetlen vagyok, és csak annak örülök, hogy legalább a büntetőket tudtam értékesíteni."
Forrás: Lakatos Gábor/Váci Női Kézilabda Sportegyesület

Január másodikán ismét egy idegenbeli bajnoki következik és az ellenfél a magyar bajnokság egyik legerősebb keretével rendelkező csapata, a Siófok lesz. Mit lehet javítani ilyen rövid idő alatt, így az év végi időszakban?

"A vasárnap délelőtti edzésünket követően együtt maradt a csapat és a szakmai stáb, és nagyon alaposan átbeszéltük ennek a találkozónak a tanulságait. Ez most nagyon fontos volt, mert az idő valóban rövid és nekünk Siófokon sokkal felszabadultabban kell játszanunk. Az egyértelmű. hogy harcolnunk, küzdenünk kell azért, hogy helytálljunk a Siófok otthonában, de a közelgő fontos mérkőzéseink előtt, nem lehetünk ilyen görcsösek. Profi játékosok vagyunk, tehát mindig készen kell állnunk a bajnoki találkozókra, de ebben az ünnepi időszakban azért ez nem olyan könnyű. A mi helyzetünket pedig még az is nehezíti, hogy most rendre idegenben kell pályára lépnünk. Kifogásokat azonban nem akarunk keresni és azt is tudjuk, hogy jönnek majd a hazai találkozóink is, amelyeken mindig több esélyünk van."
Forrás: Lakatos Gábor/Váci Női Kézilabda Sportegyesület

Tizenkét évet játszottál a váci csapatban a magyar élvonalban, tehát jól ismered a Duna parti klubbot. Mi a véleményed a váciak mostani csapatáról?

"Nagyon jól esett nekem, ahogyan fogadtak, mert én nagyon jól éreztem ott magam és ezek szerint ők is szerettek. Játszottam együtt a brazil légiósokkal, Barbara Arenhart – al és Karoline De Souza – val, és az akkor a csapatba kerülő fiatalokkal, Szondi Zsófiával és Kácsor Grétával. A mérkőzés előtt pedig beszélgettem Németh Andrással a klub szakmai vezetőjével, aki elmondta, hogy az utánpótlás és az akadémia is jól működik most. A fiatalokat pedig valóban jól és eredményesen fogják össze és irányítják a tapasztalt, kiváló képességű légiósok. Azt azonban szeretném kiemelni, hogy Vácon is beletelt jó néhány évbe, amíg ezt a csapatot kialakították és ezt a rendszert felállították."
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó
X