A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
november
1
2
18:00 DVSC - MKC
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Gárdony-Pázmánd
Magyar Kupa 18:30 MKC-Alba
9
10
11
12
13
14
16:00 MKC IFI - DKKA
15
16
17
18
19
20
Isten éltesse sokáig Kovacsicz Mónikát!
21
16:00 MKC U22 - ETO U22
22
14:00 MKC Serdülő - ETO III
23
24
25
26
27
28
29
30

BOGNÁR RÓBERT: "FEL AKARJUK BORÍTANI A PAPÍRFORMÁT"Összes hír

Csütörtökön az Alba Fehérvárt fogadja az Eu-Fire Mosonmagyaróvár a Magyar Kupa 4. fordulójában.

„Tiszteljük az Alba Fehérvár KC csapatát és pontosan tudjuk, hogy remek képességű játékosaik vannak. A légiósaik közül a francia válogatott Mendy és brazilok villámgyors szélsője Nascimento klasszis kézilabdázók. Az elmúlt időszakban a két orosz játékosuk, Zhilinskhaite és Ghorshenina is rendkívül hasznosan kézilabdázik. Györkös Rebeka, Pelczéder Orsolya, Temes Bernadett és Rózsás Josephine, tehát a székesfehérvári gárda meghatározó magyar játékosai is jó formában vannak. Mindezekkel tisztában vagyunk tehát, de most egy Magyar Kupa mérkőzés következik, ahol kevesebb jelentősége van a papírformának, az előzetes esélyeknek. Ezért most csütörtökön megpróbáljuk legyőzni az Alba FKC csapatát és így tovább jutni a Magyar Kupa negyeddöntőjébe.”


Mi szurkolók természetesen örömmel olvassuk ezt, de az a kérdés is felmerül bennünk, hogy mire alapozzuk a reményeinket?

„Elsősorban arra, hogy hazai környezetben fogadjuk az ellenfelünket és még nagyon élénken él bennünk a legutolsó bajnoki mérkőzésünk hangulata. A mi csapatunknak óriási erőt ad az UFM Aréna szurkoló tábora és ezért otthon mindig jobb teljesítményre képes. Én pedig azt is látom a lányokon, hogy nagyon készülnek arra, hogy szépen búcsúzzanak el a hazai közönségtől, hiszen ebben az évben már nem lesz több tét mérkőzésünk Mosonmagyaróváron. Tilinger Tamara a műtétje, Zana Maric pedig a sérülése után lábadozik, de rajtuk kívül most mindenki más egészséges és így edzeni is tudott a héten. Az elmúlt hetek példátlan sérülés hulláma után a számunkra már ez is nagy segítség a heti felkészülésünkben. Abban bízunk tehát, hogy ismét telt ház lesz az Arénában és mi pedig ki tudjuk szolgálni a közönségünket.

Az ultrák egészen biztosan kitesznek magukért ezen a kupamérkőzésen is és mivel a bérletek is érvényesek az MK találkozóra reméljük, hogy valóban sokan lesznek a csarnokban.

„Nekünk pedig kötelességünk megtenni mindent azért, hogy a tapsuk kíséretében és így emelt fővel jöhessünk le a pályáról. Nagyon nehéz idényünk van és sok problémánk és ezért nagyon erősen kapaszkodunk a szurkolóink szeretetébe. Kiemelten fontos tehát nekünk ez a csütörtöki találkozó, ami erőt adhat mindenkinek a folytatáshoz. A mérkőzést követő pénteken délelőtt egy gyárlátogatásra megyünk a patinás TEKA Magyarország ZRT üzemeibe és délután pedig a Borháló Móvár Borkereskedés vendégei leszünk. Ezeken a csapatépítő programokon is találkozunk tehát a mosonmagyaróvári szurkolókkal és a támogatóinkkal, akiknek igazából a mérkőzéseken mondhatunk köszönetet.”

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

Magyar Kupa, 4. forduló
2018.11.08., csütörtök, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
29-23 (14-12)
Alba
Alba

Következő meccs

NB I, 10. forduló
2018.12.29., szombat, 18 óra.
Vác, Városi Sportcsarnok
Vác
Vác
? - ? (0 - 0)
MKC
MKC

Videóink Összes videó

X