A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

BOGNÁR RÓBERT: "FEL AKARJUK BORÍTANI A PAPÍRFORMÁT"Összes hír

Csütörtökön az Alba Fehérvárt fogadja az Eu-Fire Mosonmagyaróvár a Magyar Kupa 4. fordulójában.

„Tiszteljük az Alba Fehérvár KC csapatát és pontosan tudjuk, hogy remek képességű játékosaik vannak. A légiósaik közül a francia válogatott Mendy és brazilok villámgyors szélsője Nascimento klasszis kézilabdázók. Az elmúlt időszakban a két orosz játékosuk, Zhilinskhaite és Ghorshenina is rendkívül hasznosan kézilabdázik. Györkös Rebeka, Pelczéder Orsolya, Temes Bernadett és Rózsás Josephine, tehát a székesfehérvári gárda meghatározó magyar játékosai is jó formában vannak. Mindezekkel tisztában vagyunk tehát, de most egy Magyar Kupa mérkőzés következik, ahol kevesebb jelentősége van a papírformának, az előzetes esélyeknek. Ezért most csütörtökön megpróbáljuk legyőzni az Alba FKC csapatát és így tovább jutni a Magyar Kupa negyeddöntőjébe.”


Mi szurkolók természetesen örömmel olvassuk ezt, de az a kérdés is felmerül bennünk, hogy mire alapozzuk a reményeinket?

„Elsősorban arra, hogy hazai környezetben fogadjuk az ellenfelünket és még nagyon élénken él bennünk a legutolsó bajnoki mérkőzésünk hangulata. A mi csapatunknak óriási erőt ad az UFM Aréna szurkoló tábora és ezért otthon mindig jobb teljesítményre képes. Én pedig azt is látom a lányokon, hogy nagyon készülnek arra, hogy szépen búcsúzzanak el a hazai közönségtől, hiszen ebben az évben már nem lesz több tét mérkőzésünk Mosonmagyaróváron. Tilinger Tamara a műtétje, Zana Maric pedig a sérülése után lábadozik, de rajtuk kívül most mindenki más egészséges és így edzeni is tudott a héten. Az elmúlt hetek példátlan sérülés hulláma után a számunkra már ez is nagy segítség a heti felkészülésünkben. Abban bízunk tehát, hogy ismét telt ház lesz az Arénában és mi pedig ki tudjuk szolgálni a közönségünket.

Az ultrák egészen biztosan kitesznek magukért ezen a kupamérkőzésen is és mivel a bérletek is érvényesek az MK találkozóra reméljük, hogy valóban sokan lesznek a csarnokban.

„Nekünk pedig kötelességünk megtenni mindent azért, hogy a tapsuk kíséretében és így emelt fővel jöhessünk le a pályáról. Nagyon nehéz idényünk van és sok problémánk és ezért nagyon erősen kapaszkodunk a szurkolóink szeretetébe. Kiemelten fontos tehát nekünk ez a csütörtöki találkozó, ami erőt adhat mindenkinek a folytatáshoz. A mérkőzést követő pénteken délelőtt egy gyárlátogatásra megyünk a patinás TEKA Magyarország ZRT üzemeibe és délután pedig a Borháló Móvár Borkereskedés vendégei leszünk. Ezeken a csapatépítő programokon is találkozunk tehát a mosonmagyaróvári szurkolókkal és a támogatóinkkal, akiknek igazából a mérkőzéseken mondhatunk köszönetet.”

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó
X