A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
július
1
Isten éltesse sokáig Farkas Veronikát!
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

FEL KELL ÁLLNUNK!Összes hír

Az MKC vezetőedzője Bognár Róbert értékelte a siófoki mérkőzést.
Érthetően nagyon csalódott voltál a mérkőzést követően. Egy éjszakai pihenés és nap elteltével hogyan látod a szerdai mérkőzésünket?

"Alvásról vagy éjszakai pihenésről nem nagyon beszélhetünk és őszintén megmondom, hogy én még most is nagyon el vagyok keseredve. Egyszerűen nem értem, hogy miért vannak ilyen megmagyarázhatatlan hullámvölgyek a csapatunk játékéban. Egy – egy félidő teljesen rendben volt a Vác és a Siófok elleni találkozónkon is, de ezeket teljesen leromboltuk a mérkőzések összképét tekintve. Aggasztónak tartom, hogy a csapat csak időszakosan tudja megvalósítani a megbeszélt taktikát. Eredményesen ugyanis csak akkor lehet kézilabdázni, ha a játékosok 55 – 60 percig képesek jó teljesítményre."

Az első félidő után várható volt, hogy a siófoki csapat nagyobb erőket fog megmozgatni a győzelemért. Nálunk pedig nem volt egyetlen olyan játékos sem a pályán, aki ebben a kritikus helyzetben a csapatunkat összefogta volna.

"Vannak pedig olyan tapasztalt, rutinos kézilabdázóink akiktől ezt elvártam volna. Kovacsicz Mónika azonban nem ilyen habitusú játékos, Horváth Bernadett pedig sajnos nincs jó formában, pedig ő meg tudná oldani ezt. Farkas Veronika is alkalmas erre a feladatra és ezért is kapott szerepet kezdő játékosként. Az viszont látszik, hogy ilyen téren is nagyon hiányzik a csapatkapitányunk Tilinger Tamara. Ő pontosan tudja, hogy a nehezebb periódusokban mit kell tenni, tehát mikor kell lassítani vagy akár gyorsítani a játékunkat. A visszatérésben azonban van egy kis csúszás, de péntektől már együtt fog edzeni velünk és remélhetőleg játszani is tud a következő fordulóban. Az teljesen egyértelmű, hogy ennyi kihagyás után nem lesz teljes értékű játékos, de a szellemisége is sokat fog segíteni nekünk és nagyon fontos részfeladatokat is meg tud majd oldani."

A Siófok elleni mérkőzés második játékrészében sokat cserélt mindkét edző. A hazai csapatnál ez be is vált, hiszen nyerő játékosok érkeztek. Nálunk is szükséges volt ennyi változtatás?

"Volt néhány előre eltervezett cserénk, hiszen a Scholtz Andrea és Sara Vukcevic is beteg volt a napokban és őket mindenképpen pihentetni akartuk. A szélsők oldalán pedig a kiállítások miatt kellett változtatnunk és ezután már egy kis időt is akartam adni Katona Flórának és Tóth Melindának. Az igaz, hogy ezek a cseréink nem igazán váltak be, de frissíteni mindenképpen kellett és ezt a találkozót nem a cserék miatt veszítettük el. Csapat szinten játszottunk jól az első harminc percben és ugyanígy, tehát csapatként működtünk rosszul a folytatásban. Az pedig valóban csak tetézte a bajainkat, hogy a hazai csapatba beálló játékosok pedig remekeltek."

Túl vagyunk két nagyon nehéz bajnoki mérkőzésen, amelyektől összességében többet vártunk. Mit lehet és kell tenni a következő napokban, hiszen közeledik a Békéscsaba elleni találkozónk, amelyik az eredmény szempontjából sokkal fontosabb ezeknél?

"A fejekben kell rendet raknunk és így sokáig nem búslakodhatunk az elmúlt két találkozó sikertelensége miatt. Át kell beszélnünk a tanulságokat és előre kell néznünk, fel kell állnunk a padlóról ismét. A télen elkezdtünk egy alapozó jellegű munkát és ezt most egy formába hozó időszaknak kell követnie. A legtöbbet a támadó játékunkon kell javítani, ahol meg kell találni az összhangot az új játékosainknak és a sérülése után most biztatóan játszó Zana Maricnak. Hátul úgy látom, hogy a Sara Vukcevic és Gyimesi Kitti vezérletével meg tudjuk oldani a feladatunkat, de ebben a csapatrészben is sokat kell gyakorolnunk. Minden napnak, sőt minden órának komoly jelentősége lesz a következő időszakban, mert mostantól kizárólag a Békéscsaba elleni bajnoki találkozónk létezik."
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videó


X