A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

FEL KELL ÁLLNUNK!Összes hír

Az MKC vezetőedzője Bognár Róbert értékelte a siófoki mérkőzést.
Érthetően nagyon csalódott voltál a mérkőzést követően. Egy éjszakai pihenés és nap elteltével hogyan látod a szerdai mérkőzésünket?

"Alvásról vagy éjszakai pihenésről nem nagyon beszélhetünk és őszintén megmondom, hogy én még most is nagyon el vagyok keseredve. Egyszerűen nem értem, hogy miért vannak ilyen megmagyarázhatatlan hullámvölgyek a csapatunk játékéban. Egy – egy félidő teljesen rendben volt a Vác és a Siófok elleni találkozónkon is, de ezeket teljesen leromboltuk a mérkőzések összképét tekintve. Aggasztónak tartom, hogy a csapat csak időszakosan tudja megvalósítani a megbeszélt taktikát. Eredményesen ugyanis csak akkor lehet kézilabdázni, ha a játékosok 55 – 60 percig képesek jó teljesítményre."

Az első félidő után várható volt, hogy a siófoki csapat nagyobb erőket fog megmozgatni a győzelemért. Nálunk pedig nem volt egyetlen olyan játékos sem a pályán, aki ebben a kritikus helyzetben a csapatunkat összefogta volna.

"Vannak pedig olyan tapasztalt, rutinos kézilabdázóink akiktől ezt elvártam volna. Kovacsicz Mónika azonban nem ilyen habitusú játékos, Horváth Bernadett pedig sajnos nincs jó formában, pedig ő meg tudná oldani ezt. Farkas Veronika is alkalmas erre a feladatra és ezért is kapott szerepet kezdő játékosként. Az viszont látszik, hogy ilyen téren is nagyon hiányzik a csapatkapitányunk Tilinger Tamara. Ő pontosan tudja, hogy a nehezebb periódusokban mit kell tenni, tehát mikor kell lassítani vagy akár gyorsítani a játékunkat. A visszatérésben azonban van egy kis csúszás, de péntektől már együtt fog edzeni velünk és remélhetőleg játszani is tud a következő fordulóban. Az teljesen egyértelmű, hogy ennyi kihagyás után nem lesz teljes értékű játékos, de a szellemisége is sokat fog segíteni nekünk és nagyon fontos részfeladatokat is meg tud majd oldani."

A Siófok elleni mérkőzés második játékrészében sokat cserélt mindkét edző. A hazai csapatnál ez be is vált, hiszen nyerő játékosok érkeztek. Nálunk is szükséges volt ennyi változtatás?

"Volt néhány előre eltervezett cserénk, hiszen a Scholtz Andrea és Sara Vukcevic is beteg volt a napokban és őket mindenképpen pihentetni akartuk. A szélsők oldalán pedig a kiállítások miatt kellett változtatnunk és ezután már egy kis időt is akartam adni Katona Flórának és Tóth Melindának. Az igaz, hogy ezek a cseréink nem igazán váltak be, de frissíteni mindenképpen kellett és ezt a találkozót nem a cserék miatt veszítettük el. Csapat szinten játszottunk jól az első harminc percben és ugyanígy, tehát csapatként működtünk rosszul a folytatásban. Az pedig valóban csak tetézte a bajainkat, hogy a hazai csapatba beálló játékosok pedig remekeltek."

Túl vagyunk két nagyon nehéz bajnoki mérkőzésen, amelyektől összességében többet vártunk. Mit lehet és kell tenni a következő napokban, hiszen közeledik a Békéscsaba elleni találkozónk, amelyik az eredmény szempontjából sokkal fontosabb ezeknél?

"A fejekben kell rendet raknunk és így sokáig nem búslakodhatunk az elmúlt két találkozó sikertelensége miatt. Át kell beszélnünk a tanulságokat és előre kell néznünk, fel kell állnunk a padlóról ismét. A télen elkezdtünk egy alapozó jellegű munkát és ezt most egy formába hozó időszaknak kell követnie. A legtöbbet a támadó játékunkon kell javítani, ahol meg kell találni az összhangot az új játékosainknak és a sérülése után most biztatóan játszó Zana Maricnak. Hátul úgy látom, hogy a Sara Vukcevic és Gyimesi Kitti vezérletével meg tudjuk oldani a feladatunkat, de ebben a csapatrészben is sokat kell gyakorolnunk. Minden napnak, sőt minden órának komoly jelentősége lesz a következő időszakban, mert mostantól kizárólag a Békéscsaba elleni bajnoki találkozónk létezik."
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó
X