A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
április
1
2
3
4
5
6
17:00 Budaörs - MKC
7
Isten éltesse sokáig Szalai Zsuzsannát!
MKC U22 - Mosonszolnok
8
9
10
11
12
18:30 MKC - DVSC
13
14
MKC U22 - Celldömölk
11:00 MKC Serdülő - XVI. kerület
15
16
17
18
19
20
18:00 DKKA - MKC
21
22
23
24
18:30 MKC - Vác
16:00 MKC IFI - Nemesvámos
25
26
27
28
29
Isten éltesse sokáig Kopecz Barbarát!
30

GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT KOLLÉGIUMI SZOBÁKÖsszes hír

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club utánpótlása két kollégiumi szobát kapott a szomszédos Gulyás Lajos Kollégium épületében. A szobák állapota azonban messze nem volt megfelelő ahhoz, hogy az MKC utánpótlás korú játékosai használni tudják. A klub egyik leghűségesebb támogatója, az SV Autócenter azonban pénzt és energiát nem kímélve, tökéletes otthont varázsolt ezekből a kollégiumi szobákból.
"Nem igazán profilunk pedig az építőipar vagy a lakások felújítása - mondja Sölétormos Zoltán az SV Autócenter egyik tulajdonos-cégvezetője. Mi márkafüggetlen autók szervizelésével, szerelésével, karosszéria javításokkal és fényezéssel foglalkozunk. Az idén indítunk el egy csúcstechnikájú diesel befecskendező javító sort, tehát a saját szakmánkban a legmodernebb eszközökkel dolgozunk. Az idén tíz éves a vállalkozásunk, amelynek sok megrendelése van Németországból és Ausztriából, de természetesen a városban is jól ismernek minket.
A kollégiumi szobák felújítása során szükség is volt a kapcsolat rendszerünkre, mert a milliós nagyságrend mellett, nagyon sok időt, energiát is fordítottunk erre. Az volt a célunk, hogy ezek a helyiségek valóban praktikusak, kényelmesek és jól felszereltek legyenek."


Balogh Sándor az MKC utánpótlás vezetője külön kiemelte, hogy a két szobában, hat sportoló elhelyezésére van lehetőség. A lányok így tudnak a tanulásra és az edzésekre figyelni és ezekben a tiszta és modern szobákban a nagyon fontos pihenés is tökéletesen megoldható.

"A 2014 - es kezdetektől támogatjuk a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club - ot és természetesen ott is vagyunk a csapat mérkőzésein - folytatja a beszélgetést Varga Zoltán az SV Autócenter másik tulajdonos-cégvezetője. Eddig elsősorban a felnőtt csapattal működtünk együtt, de most szívesen segítettünk az utánpótlásnak. Még arra is figyeltünk, hogy a lehetőségekhez képest a klub piros - kék - fehér színei köszönjenek vissza a szobákban. Örömmel látjuk, hogy ez sikerült, mert a fiatal kézilabdázók igazán otthonosan érzik magukat ebben a környezetben. Reméljük, hogy nemsokára már az MKC élvonalbeli felnőtt csapatában is találkozunk majd olyan lányokkal, akik laktak az általunk felújított kollégiumi szobákban."

Az SV Autócenter mellett az MKC a következőknek szeretné megköszönni a kollégiumi szobák felújításához nyújtott segítséget:
Wilu Möbel-Line Kft. Bicske, aki az új heverőket ajánlották fel a szobák berendezéséhez
Berger Transport Kft., akik elhozták a felajánlott heverőket Bicskéről
Városüzemeltető Kft., akik segítettek a bútorok, berendezések ki és bepakolásánál
Szincsák Csilla és családja, akik egy mosó-szárítógépet vásároltak a berendezéshez
Heller József, aki segített a heverők összeszerelésénél és a mosó-szárítógép bekötésénél
A lakók :)

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 22. forduló
2019.04.20., szombat, 18 óra.
Dunaújváros, Városi Sportcsarnok
Dunaújváros DDKA
Dunaújváros DDKA
()
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 23. forduló
2019.04.24., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Vác
Vác

Videóink Összes videóX