A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
augusztus
1
2
Hypo NÖ (osztrák) – MKC Bécs (Ausztria) felkészülési mérkőzés
3
4
5
6
7
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Japán válogatott
8
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
9
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Érd
10
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
Alba FKC – MKC
11
12
13
14
15
16
MKS Lublin (lengyel) – MKC Hodonín (Csehország) felkészülési mérkőzés
17
18
19
20
21
22
23
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ZRK Jagodina (szerb)
24
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ASC Corona Brasov (román)
Podravka Vegeta (horvát) – MKC
25
26
27
28
29
30
31

ISMÉT GYŐZELEMÖsszes hír

Ideges kezdés jellemezte ennek a bajnoki mérkőzésnek az első perceit és ezért alig láttak gólt a nézők.
A budaörsi csarnok három szektorából, az egyiket szinte teljesen megtöltő mosonmagyaróvári szurkolók most is fantasztikus hangulatot varázsoltak. A csendben üldögélő hazai szimpatizánsok pedig inkább bosszankodtak, hiszen az első félidőben végig az MKC vezetett. A játékot azonban nagyon sok technikai hiba jellemezte és így igazából csak a kapusok teljesítményét lehetett kiemelni. Herczeg Lili és Sipeki Flóra is a bravúrokat mutatott be, de a csereként beálló Dányi Bernadett is büntetőt hárított. A félidő hajrájában két gólra felzárkózott a hazai gárda és így teljesen nyílt maradt a találkozó, annak ellenére, hogy érezhetően jobb formában van az MKC csapata.
Forrás: budaorshandball.hu / Pozsonyi Photo

A folytatás első öt percében egyenlíteni tudott a hazai gárda és 13 – 13 – ra alakította az eredményt. A gólok továbbra sem potyogtak, viszont a játék színvonalával ellentétben az izgalom és a feszültség azonban fokozódott. Az MKC szurkolók a kritikusabb időszakokban azonnal a csapat mellé álltak és kellett is a „mindent bele” buzdítás. Herczeg Lili ismét bravúrokat mutatott be a kapunkban és a találkozó hajrájában a most is vezér szerepet vállaló rutinos játékosaink, Horváth Bernadett és Tilinger Tamara vezérletével meg is nyerte az MKC a találkozót. Sok minden eldőlt tehát az élvonalbeli magyar kézilabda bajnokságban és ezek közül a számunkra az a legfontosabb, hogy igazán jó csapatunk van. Ma ugyanis talán egy kicsit mérsÉkeltebb teljesítménnyel, de abszolút profi módon hoztuk le ezt a rendkívül feszült és nagy téttel bíró találkozót. 
Forrás: budaorshandball.hu / Pozsonyi Photo

Moyra-Budaörs Handball – Eu-Fire Mosonmagyaróvár  21 – 24  (9 – 11)

NB I. női felnőtt 20. forduló
Budaörs, Városi Sportcsarnok, 900 néző
Játékvezetők: Bócz László – Wiedemann Viktor 

Moyra-Budaörs Handball: Sipeki – Dávid-Azari 2 (1), Szabadfi 1, Hajduch, HORVÁTH L. 4 (2), PÁLOS-BOGNÁR 3, Mézes. Csere: WÉNINGER, Kastl A. (kapus), Hornyák Á. 3, Ertl 3, Soós V., Zsigmond V. 2, Gerháth F., Csáki Zs., Braun 3 (1). Vezetőedző: Neukum Tamás  

Eu-Fire Mosonmagyaróvár: HERCZEG L. – Kovacsicz 2, Hudák E., TILINGER 9 (4), HORVÁTH B. 6, SZARKOVÁ 4, HAJTAI 3. Csere: Dányi (kapus), Kopecz, Vukcevic, Bízik R., Katona, Gyimesi, Bardi, Bízik B., Domokos. Vezetőedző: Bognár Róbert

Hétméteres: 5/4 ill.  4/4
Kiállítás: 16 perc ill. 14 perc
Forrás: budaorshandball.hu / Pozsonyi Photo

Neukum Tamás a Moyra-Budaörs Handball vezetőedzőjének értékelése: "Gratulálok a mosonmagyaróvári csapatnak, amely megérdemelten nyerte meg ezt a találkozót. Mi sajnos nagyon hamar megadtuk magunkat, hiszen csak a húsz perc után csináltuk azt, amit megbeszéltünk és elterveztünk. Gyenge volt a helyzetkihasználásunk és nagyon sok technikai hibával kézilabdáztunk. Ráadásként vannak olyan játékosaink, akik inkább már a jövőjükkel foglalkoznak és így nem is tesznek meg mindent a csapatért."

Bognár Róbert az Eu-Fire Mosonmagyaróvár vezetőedzőjének értékelése: "Nem játszottunk olyan jól, mint az elmúlt fordulókban, de ebben nyilvánvalóan a budaörsi csapatnak is szerepe volt. Sokat forgattuk is a játékosokat és ez sem segített mindig, de nálunk is voltak olyanok, akik fejben nem voltak teljesen rendben. Én alapvetően ilyen találkozóra számítottam és ezért nagyon örülök annak, hogy viszonylag gyengébb játékkal is sikerült megszereznünk a két pontot. Hazai pályán nekimegyünk a Debrecennek is, hiszen ott a számunkra nincs lehetetlen."
Forrás: budaorshandball.hu / Pozsonyi Photo

Szerző: Mkcse
X