A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
április
1
2
3
4
5
6
17:00 Budaörs - MKC
7
Isten éltesse sokáig Szalai Zsuzsannát!
MKC U22 - Mosonszolnok
8
9
10
11
12
18:30 MKC - DVSC
13
14
MKC U22 - Celldömölk
11:00 MKC Serdülő - XVI. kerület
15
16
17
18
19
20
18:00 DKKA - MKC
21
22
23
24
18:30 MKC - Vác
16:00 MKC IFI - Nemesvámos
25
26
27
28
29
Isten éltesse sokáig Kopecz Barbarát!
30

Isten óvja az MKC-t!Összes hír

A nemzetközi kézilabda szövetség értékelése alapján, a magyar női kézilabda bajnokság, a világ legerősebb pontvadászata. Mostantól talán a világ legfurcsább okú óvása is ehhez a bajnoksághoz fűződik...
Tény: ha volt is olyan sportrajongó, aki nem tudta, hogy az újonc Mosonmagyaróvári KC bravúros győzelmet aratott a nagy múltú Dunaújvárosi KKA ellen, most biztosan megtudta. Az MKC valószínüleg csak akkor kapott volna ekkora média és szurkolói érdeklődést, ha mondjuk legyűri a BL-gyôztest. Nem vàgytunk ilyen fajta “dícsôsègre”, de az is biztos, hogy a vasmû összes kohòja kevès ahhoz, hogy  “elègessen” bennünket! Persze ez ügyben “ègès” azèrt vàrhatò...

Nèhàny napja Bèkèscsabàn az utolsò pillanatban veszítettünk, sôt, bizonyos felvètelek alapjàn, talàn az utolsò utàni pillanatban. Mèg sem òvtunk, egy màsodperc, egy tizedmàsodperc, bele kell, hogy fèrjen az emberi tèvedèsbe, akàr versenybírò, akàr jàtèkvezetô az illetô. Egyrèszt magunkban kerestük a hibàt, màsrèszt... Nos, màsrèszt, nehèz helyzetünk ellenère, nem akartunk odapiszkítani, ahovà tartozunk: a magyar kèzilabdatàrsadalomnak jelen helyzetèben összefogàsra van szüksège több szempontbòl is, mint sem mondvacsinàlt botrànyokra!

Véleményünk szerint egy klubvezetőnek mindent meg kell tennie csapata sikeréért, küzdjön a végsőkig, menjen el a falig, de azért azon már ne akarjon átmenni. Főleg ne egy másik csapat rovására! Ez az átgondolatlannak tűnő óvás, egyértelmű hangulatkeltés, Mosonmagyaróváron a következő hazai mérkőzésre kellene koncentrálni, de most vezető, edző, játékos, szurkoló, támogató ezen az ügyön “feszül”. Ez könnyedén elkerülhető lett volna, ha Dunaújvárosban van legalább egy illetékes, aki elovassa a versenyszabályzat megfelelő részét.

A felvételről egyébként az állapítható meg, hogy az edző kezében tartja az időkérő lapot, a versenybíró nem jelez, a játékvezetői sípszó nem harsan fel, a helyszínen senki sem reklamál, a játék menetét semmi sem zavarja meg, a játékosok figyelmét nem vonja el semmi. Az már csak hab a tortán, ha ez nem így történt volna, s a versenybíró esetleg hibázik, az akkor sem óvási ok! Szokták mondani: vihar a biliben. Erre a viharra viszont senkinek nem volt szüksége, valószínüleg az egyébként érthetően csalódott dunaújvárosiaknak sem.

Rengeteg munkánk van benne, ezért a győzelem feletti örömünket nem hagyjuk elvenni, mint ahogyan a megszerzett pontjainkat sem!

És, ha már óvás, hát akkor inkább: Isten óvja az MKC-t!

Horváth Cs. Attila
(Mosonmagyaróvári KC elnöke)
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 22. forduló
2019.04.20., szombat, 18 óra.
Dunaújváros, Városi Sportcsarnok
Dunaújváros DDKA
Dunaújváros DDKA
()
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 23. forduló
2019.04.24., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Vác
Vác

Videóink Összes videóX