A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

Fontos meccsek előtt – Bognár Róbert gondolatai a kupa és bajnoki mérkőzések közöttÖsszes hír

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapata hozta a kötelező győzelmet a mohácsi kupamérkőzésen.
A bajnokságban azonban ismét egy nehéznek ígérkező, idegenbeli találkozó vár a csapatra a székesfehérvári Alba FKC ellen. Bognár Róbert az MKC vezetőedzője a következőket mondta a két találkozó között:

"A győzelem volt fontos és ezt megszereztük Mohácson, de ezen a találkozón, a játékban többet vártam a csapattól. A támadójátékunk azonban még ezen a szinten is elég lassú volt és továbbra is sokat hibázunk a befejezéseknél. A védekezésben pedig nem vagyunk elég agresszívak, nagyon hiányoznak azok a megállító faultok, amelyek a bajnokság elején megvoltak a játékunkban. Érezhető, hogy a csapatunk az MTK és az Érd elleni vereségek után most keresi önmagát, a sebességét, a ritmusát. Sok problémát okoznak a sérülések is, amelyek mostanában sűrűn megtalálnak minket. Nagyon kellene egy sikerélmény nekünk, amire jó példa volt a csütörtöki edzésünk, amikor a lányok a hosszú utazás ellenére is remekül dolgoztak. A mohácsi győzelem kötelező volt, de láttam a játékosokon, hogy jó hatással volt a csapatunkra. A fiatalok teljesítménye is biztató volt és ez azért fontos, mert a két következő bajnoki mérkőzésünk sok mindent el fog dönteni."

A szombati ellenfelünk az Alba FKC eddig tulajdonképpen hozta azokat az eredményeket, amelyeket elvárnak tőlük. Milyen esélyeink lehetnek ellenük a székesfehérvári KÖFÉM csarnokban?

"Nem feltett kézzel megyünk Székesfehérvárra, tehát meg fogunk próbálni mindent azért, hogy egy jó eredményt érjünk el. Ez azonban kizárólag akkor sikerülhet, ha a védekezésünk hatékonyabban működik és a kapusaink is jobban teljesítenek majd. Az Alba FKC kezdő sora nagyon erős és jó formában is vannak a meghatározó játékosiak. Ráadásul most, hogy az első számú beálló az orosz Zhilinskhaite is felépült és így a francia válogatott Mendy ismét az eredeti posztján, irányító – átlövőként játszik. Rá tehát különösen figyelnünk kell, de a széleken nagyon gólerős válogatott játékosiak vannak, tehát Nascimento és Pelczéder Orsolya kikapcsolását is meg kell oldanunk. Nagyon szeretnénk egy igazán jó mérkőzést játszani az Alba FKC ellen, mert az megerősíteni a hitünket. Az pedig egyértelmű most már, hogy bravúr pontokra is szükségünk van ahhoz, hogy elérjük a céljainkat."
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó
X