A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
július
1
Isten éltesse sokáig Farkas Veronikát!
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

KÉSZÜLŐDIK A MEZŐNY II.Összes hír

Az írásunk első részében az NB I-es női kézilabda-bajnokság várható élcsapatainak játékosmozgását taglaltuk.
A mostani folytatásban pedig a két feljutó csapatnál néztünk körbe, amelyek újoncként fognak szerepelni a 2019/20 – as idényben. Természetesen most sem törekedhettünk a teljességre, hiszen a Szombathelyi KKA még nagyon aktív az átigazolási piacon és a Szent István SE-OTP Bank sem véglegesítette még a játékoskeretét.

A másodosztályú bajnokság nyugati csoportját veretlenül megnyerő Szombathelyi KKA csapatánál jelentősen átalakul a keret a nyáron. A bajnokságot megnyerő gárdát szinte két részre osztották, akik közül az egyikben találhatóak azok – Csire Fanni, Gadányi Maja, Horváth Petra, Mayer Maja, Szendrei Barbara, Varga Nikolett, Virág Noémi, Pődör Rebeka – akik az élvonalban is maradnak. A távozók csoportja is népes viszont, hiszen hat játékosától - Hornyák Bernadett, Lugosi Fruzsina, Moutsogianni Theodóra, Takács Bianka, Terenyi Bianka, Udvardi Laura – pedig elköszönt a szombathelyi klub. Pödör Zoltán a klub elnöke és Marosán György vezetőedző a csapat megerősítésén dolgozik és eddig két rutinos kézilabdázó érkezését jelentette be. Dániából érkezett vissza a volt válogatott beálló Mayer Szabina, aki a Győr, a Székesfehérvár és Vác csapataiban játszott Magyarországon. Sipeki Flóra személyében pedig egy rutinos kapust is igazoltak, aki az előző szezonban a Budaörs csapatában szerepelt, de megfordult már a Vác, A Békéscsaba és a Székesfehérvár NB I-es csapataiban is.
Forrás: Szombathelyi Női Kézilabda facebook

A keleti csoportban sokkal nagyobb volt a harc a bajnoki címért, amelyet végül a budapesti Szent István SE-OTP Bank csapata tudott megszerezni. Náluk eddig az a legnagyobb változás, hogy a bajnokságot megnyerő sikeredző Győrfi János szakmai igazgatóként dolgozik tovább. Vezetőedzőként pedig átveszi a munkáját a harminc éves Vojkovics Gyula, aki a PC Trade Szeged csapatát irányította eddig. A fiatal és nagyon ambiciózus edző kijelentette, hogy nem tarja lehetetlennek a bent maradást az élvonalban, de azt is tudja, hogy ehhez nagyon sok munkára van szükség. A „Szenti” együtt tarja a bajnokságot megnyerő csapatát és megpróbál erősíteni is, de egyelőre konkrét neveket még közöltek. Sok játékos érkezésével azonban nem számolnak a budapestiek, inkább a jelenlegi keretükkel szeretnének helytállni a legjobbak között.
Forrás: www.szise.hu

A Szent István SE-OTP Bank a következő játékosokkal szerepelt a 2018/19-es es bajnokságban: kapusok: Bozsó Nóra, Gercsó Nóra, Mátéfi Dalma. Szélsők: Balog Beáta, Orbán Enikó, Pánczél Petra, Újvári Dorottya. Beállók: Kuti Szabina, Zámori Dorina. Irányítók: Aron Andrea, Puskás Lilla, Szerző Regina, Vajda Luca. Átlövők: Albert Helga, Horváth Gréta, Scheffer Zsanett, Schneider Éva, Smid Eszter.
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videóX