A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
augusztus
1
2
Hypo NÖ (osztrák) – MKC Bécs (Ausztria) felkészülési mérkőzés
3
4
5
6
7
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Japán válogatott
8
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
9
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Érd
10
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
Alba FKC – MKC
11
12
13
14
15
16
MKS Lublin (lengyel) – MKC Hodonín (Csehország) felkészülési mérkőzés
17
18
19
20
21
22
23
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ZRK Jagodina (szerb)
24
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ASC Corona Brasov (román)
Podravka Vegeta (horvát) – MKC
25
26
27
28
29
30
31

KÉSZÜLÜNK, DE RÁNK IS KÉSZÜLNEKÖsszes hír

Bognár Róbertet kérdeztünk a szombati bajnoki előtt.
"A mérkőzés felvételének kielemzése után is szeretném kiemelni, hogy büszke vagyok a csapatunkra – mondja Bognár Róbert az MKC vezetőedzője. Látszik, hogy jó formában vannak a lányok és nagy akarattal, küzdeni tudással kézilabdáznak. Nehezek is ilyenkor a másnapok, amikor érezzük, hogy mindent megtettünk és mégis vereség lett a vége. Azt azonban a statisztikák is bizonyították, hogy a játékunk sebessége nem volt jó a szerdai találkozón. Ezen változtatnunk kell, ami azért nem lesz egyszerű, mert érdemi munkát szinte csak a péntek délutáni edzésen tudtunk végezni. A mérkőzés másnapján a prevencióra figyeltünk és videózással készültünk a szombati Alba elleni találkozóra. Tudjuk, hogy a székesfehérváriak is maximálisan komolyan veszik ezt a mérkőzést. A Magyar Kupa vereségért is törleszteni akarnak és azt is tudomásul kell vennünk, hogy a mostani játékunk és eredményeink miatt, már jobban figyelnek ránk az ellenfeleink. Az Alba abból a szempontból előnyben lesz, hogy nem játszott szerdán, de van néhány olyan tervünk, amivel ezt ellensúlyozni tudjuk majd a hétvégén."

Tőled szokatlan módon a játékvezetésről is említést tettél az Érd elleni találkozó után. Mi volt ennek az oka és mit gondolsz a stílusunkra irányuló, elég kritikus megnyilvánulásokról?

"A játékvezetéssel kapcsolatban azt éreztem, hogy teljesen másként kezelték a mi kis csapatunkat, a nagy csapattal szemben. Erre talán a legjellemzőbb az volt, amikor a hajrában, tehát a legfontosabb időszakban Bízik Rékát kiállították egy nagyon véleményes labdaátadás után. A másik oldalon viszont, a Hajtai Vanesszát álló időben, két kézzel ellökő érdi játékos a pályán maradhatott. Ezeket pedig már nem lehet szó nélkül hagyni és ezért örülök, hogy a klub is megteszi a megfelelő lépéseket. A stílust illetően pedig engem kimondottan motiválnak ezek a megjegyzések, mert dicséretnek tartom azt, hogy ezek szerint nem szeretnek ellenünk játszani. Hosszú ideig voltunk szimpatikus vesztesek a bajnokság elején és az sokkal rosszabb volt. Mi ezen az úton megyünk tovább, mert így fejlődünk, így tudunk az élvonalban maradni és így tudjuk kiszolgálni a fantasztikus szurkolóinkat. Nem is kell nekünk foglalkozni a kritikákkal, mert a mi mérkőzéseinken sincs több sérülés, sportszerűtlenség vagy szabálytalanság, mint bármelyiken a magyar NB I-ben."
Szerző: Mkcse
X