A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

KÖZELEDIK A II. MKC BÁLÖsszes hír

Az I. MKC Bál nagyon jól sikerült, hiszen az ott jelenlévők a mai napig örömmel beszélnek róla.
Hencz Jánost és a feleségét, Henczné Baranyai Esztert kérdeztük a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club első báli estéjéről.

"Már nagyon várjuk a II. MKC Bált, mert természetesen ott leszünk január 19. – én az Egyetem Étterem Dísztermében. Biztosak vagyunk abban is, hogy a tavalyi bálozók, akik ott voltak a tavalyi rendezvényen, mind eljönnek az idén is. Nagyon jól éreztük magunkat és egy fergeteges estét töltöttünk el együtt a játékosokkal és a klub vezetőivel. A Szent László Étteremben voltunk, ahol kiváló ételeket és italokat fogyasztottunk és remek volt a zene is. Tulajdonképpen telt ház volt, hiszen száztízen voltunk és többen nem is igen fértek volna el a helységben. Asztaltársaságunkat a szurkolói „kemény mag” alkotta, tehát Lázár József, Roll Zsuzsa, Tóth Péter valamint a Csizmazia, a Kobl és a Renner család. Úgy emlékszem, hogy hajnali három órakor indultunk haza, de sokan voltak akik még tovább kitartottak."

Teljes mértékben megfelelt tehát az a báli este annak a célnak, amiért azt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Szurkolói Egyesület megszervezte?

"Az volt a célunk, hogy közelebbről megismerkedjünk, és így egy kicsit összefogjunk a játékosakkal és klubban dolgozó emberekkel. Ehhez tökéletes volt egy ilyen báli este, ahol kényelmesen és kellemes környezetben nagyon sokat beszélgettünk. Minket szurkolókat összehozott ez a csapat és ma már szinte egy nagy családot alkotunk, amelyben vannak tizenévesek és hetvenes éveikben járók is. Évek óta tűzön – vízen át szurkolunk a csapatnak és ezért a mi életünkben nagyon fontos egy olyan esemény, amikor találkozhatunk a lányokkal. A klubot, a vezetőket pedig úgy gondoljuk, hogy meg is kell tisztelnünk a jelenlétünkkel egy ilyen eseményen. A tavalyi bál pedig azért volt igazán remek, mert látszott, hogy az MKC sportolói és a klubban dolgozók is jól érezték magukat. Együtt táncoltunk és énekeltünk, izgultunk a tombola nyereményekért, és ami a legfontosabb, közben egy kicsit megismertük egymást."

A tavalyi év az MKC sikereiről szólt, hiszen a csapat sorra nyerte a mérkőzéseit és magabiztosan jutott fel az első osztályba. A mostani, sokkal nehezebb időszakban is lehet ilyen jó hangulatú bált rendezni?

"Rajtunk szurkolókon ez biztosan nem fog múlni, mert komolyan gondoljuk, amit a felírtunk a zászlónkra. A „MINDIG VELETEK VAGYUNK” mondatnak tehát súlya van nálunk és ennek megfelelően gondolkodunk. Egészen a kezdetektől kiállunk a csapatunk mellett, pedig megéltünk már nagyon nehéz időszakokat is MKC szurkolóként. Nagyon erős a szurkolói közösségünk és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több fiatal is csatlakozik hozzánk. Tamás fiunk is nagyon aktív szurkoló, hiszen ő az egyik dobos az ultrák között. Természetesen nagyon örülnénk, ha a csapatunk nyerni tudna Békéscsabán és egy igazán jó mérkőzést játszana hazai pályán az ETO – val. Az igazi elvárásunk azonban az, hogy az MKC minden mérkőzésen maximális akarattal szerepeljen."

II. MKC BÁL időpontja. 2019. január 19. szombat 18 óra
Helyszín: EGYETEM ÉTTEREM DÍSZTERME (9200. Mosonmagyaróvár, Vár 2.)
A belépő díja: 6.000 FT / FŐ

A rendezvénnyel kapcsolatban, Roll Zsuzsa (06205539245) és Kobl Zsolt (06302262326) tud felvilágosítást adni.     

SZERETETTEL VÁRJUK A II. MKC BÁLON!


Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó
X