A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
július
1
Isten éltesse sokáig Farkas Veronikát!
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

KÖZELEDIK A II. MKC BÁLÖsszes hír

Az I. MKC Bál nagyon jól sikerült, hiszen az ott jelenlévők a mai napig örömmel beszélnek róla.
Hencz Jánost és a feleségét, Henczné Baranyai Esztert kérdeztük a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club első báli estéjéről.

"Már nagyon várjuk a II. MKC Bált, mert természetesen ott leszünk január 19. – én az Egyetem Étterem Dísztermében. Biztosak vagyunk abban is, hogy a tavalyi bálozók, akik ott voltak a tavalyi rendezvényen, mind eljönnek az idén is. Nagyon jól éreztük magunkat és egy fergeteges estét töltöttünk el együtt a játékosokkal és a klub vezetőivel. A Szent László Étteremben voltunk, ahol kiváló ételeket és italokat fogyasztottunk és remek volt a zene is. Tulajdonképpen telt ház volt, hiszen száztízen voltunk és többen nem is igen fértek volna el a helységben. Asztaltársaságunkat a szurkolói „kemény mag” alkotta, tehát Lázár József, Roll Zsuzsa, Tóth Péter valamint a Csizmazia, a Kobl és a Renner család. Úgy emlékszem, hogy hajnali három órakor indultunk haza, de sokan voltak akik még tovább kitartottak."

Teljes mértékben megfelelt tehát az a báli este annak a célnak, amiért azt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Szurkolói Egyesület megszervezte?

"Az volt a célunk, hogy közelebbről megismerkedjünk, és így egy kicsit összefogjunk a játékosakkal és klubban dolgozó emberekkel. Ehhez tökéletes volt egy ilyen báli este, ahol kényelmesen és kellemes környezetben nagyon sokat beszélgettünk. Minket szurkolókat összehozott ez a csapat és ma már szinte egy nagy családot alkotunk, amelyben vannak tizenévesek és hetvenes éveikben járók is. Évek óta tűzön – vízen át szurkolunk a csapatnak és ezért a mi életünkben nagyon fontos egy olyan esemény, amikor találkozhatunk a lányokkal. A klubot, a vezetőket pedig úgy gondoljuk, hogy meg is kell tisztelnünk a jelenlétünkkel egy ilyen eseményen. A tavalyi bál pedig azért volt igazán remek, mert látszott, hogy az MKC sportolói és a klubban dolgozók is jól érezték magukat. Együtt táncoltunk és énekeltünk, izgultunk a tombola nyereményekért, és ami a legfontosabb, közben egy kicsit megismertük egymást."

A tavalyi év az MKC sikereiről szólt, hiszen a csapat sorra nyerte a mérkőzéseit és magabiztosan jutott fel az első osztályba. A mostani, sokkal nehezebb időszakban is lehet ilyen jó hangulatú bált rendezni?

"Rajtunk szurkolókon ez biztosan nem fog múlni, mert komolyan gondoljuk, amit a felírtunk a zászlónkra. A „MINDIG VELETEK VAGYUNK” mondatnak tehát súlya van nálunk és ennek megfelelően gondolkodunk. Egészen a kezdetektől kiállunk a csapatunk mellett, pedig megéltünk már nagyon nehéz időszakokat is MKC szurkolóként. Nagyon erős a szurkolói közösségünk és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több fiatal is csatlakozik hozzánk. Tamás fiunk is nagyon aktív szurkoló, hiszen ő az egyik dobos az ultrák között. Természetesen nagyon örülnénk, ha a csapatunk nyerni tudna Békéscsabán és egy igazán jó mérkőzést játszana hazai pályán az ETO – val. Az igazi elvárásunk azonban az, hogy az MKC minden mérkőzésen maximális akarattal szerepeljen."

II. MKC BÁL időpontja. 2019. január 19. szombat 18 óra
Helyszín: EGYETEM ÉTTEREM DÍSZTERME (9200. Mosonmagyaróvár, Vár 2.)
A belépő díja: 6.000 FT / FŐ

A rendezvénnyel kapcsolatban, Roll Zsuzsa (06205539245) és Kobl Zsolt (06302262326) tud felvilágosítást adni.     

SZERETETTEL VÁRJUK A II. MKC BÁLON!


Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videó


X