A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

KÜZDELMES VERESÉGÖsszes hír

Nagyon gyors játékkal és sok góllal kezdődött el a mérkőzés, ami tulajdonképpen később is jellemezte ezt a félidőt. Most kimondottan bátran kezdett a csapatunk, hiszen nyoma sem volt a hétközi ETO elleni kupa találkozó megilletődöttségének.
Az első negyedóráig tartottuk is a lépést a Ferencvárossal, hiszen kilenc gólt szereztünk a Népligetben. Ezután azonban egy magasabb sebességi fokozatba kapcsolt az FTC és elsősorban a spanyol válogatott Nerea Pena pályára lépésével, hatékonyabban támadott. Sajnos a játékrész második felében a mi előre játékunkban viszont nem volt elég erő és a pontosság is hiányzott. Így a hazai csapat, amelynek a kapujában Szemerey Zsófi remekül védett és a büntetőket is sokkal könnyebben kapta meg, fokozatosan növelte az előnyét.
A fordulás után Klujber Katrin triplájával tizenkét gólosra duzzadt a hazai csapat előnye és
mi továbbra sem tudtunk a kapuba találni. Ez egy nehéz időszak volt tehát, ahol egy időkérés után, megpróbáltuk türelmes játékkal visszafogni az ellenfelünket. A visszatérő problémánk a ziccerek értékesítése azonban most sem sikerült és majdnem húsz percet kellett várni arra, hogy ismét a budapestiek hálójába találjunk. Herczeg Lili viszont bemutatott néhány bravúrt és ismét egy hetest is védett és ez most kicsit megnyugtatta a csapatunkat. 27 - 14 - es eredménnyel kezdődött el a találkozó utolsó tíz perce és érezhetően kicsit le is lassult a találkozó. Küzdött és harcolt a csapatunk és ezzel a harcmodorral egy kicsit le is fékezte tehát a Fradit. Ez azonban egy ilyen tudású csapat ellen csak arra volt elég, hogy tisztességes végeredménnyel zárult a bajnoki találkozó.
Forrás: fradi.hu

FTC-Rail Cargo Hungaria - Eu-Fire Mosonmagyaróvár 30 - 16 (19 - 10)
Női NB I felnőtt bajnokság 15. forduló
Budapest, Elek Gyula Aréna, 600 néző
Jv.: Paska, Vastag

FTC: SZEMEREY - Lukács V. 2, KLUJBER 9 (5), Kovacsics 3 (1), Mészáros R., HÁFRA N. 5, Schatzl N. 4. Csere: Bíró B. (kapus), Faluvégi 1, Farkas K., PENA 2, Pásztor N. 1, Klivinyi 2, Horváth D., Márton G. 1, Háfra L. Vezetőedző: Elek Gábor

MKC: Dányi - Kovacsicz 1, Bízik B. 1, Tilinger 2 (1), Vukcevic 1, Kopecz 2, Bízik R. 2 . Csere: HERCZEG (kapus), Szarková 3, Hajtai 1, Farkas 1, HORVÁTH B., Bardi, Katona 1 (1), Tóth M. 1. Vezetőedző: Bognár Róbert

Hétméteres: 8/6, ill., 2/2
Kiállítás: 10 perc ill., 16 perc
Forrás: fradi.hu

Elek Gábor, az FTC vezetőedzője: "Tulajdonképpen hálásak lehetünk a mosonmagyaróvári csapatnak, hogy a mérkőzés elején felpaprikáztak bennünket. Azután kezdtünk el tehát kézilabdázni, miután megfelelő hőfokra jutottunk. Ekkor azonban az elmúlt hetekhez képest jobban, és ami nagyon fontos koncentráltabban játszottunk. A tizenhat kapott góllal elégedett vagyok és az első és az utolsó tíz perc enerváltabb játékát leszámítva, ezt a találkozót is jónak ítélem. Sok sikert kívánok az MKC csapatának, amely szerintem eléri a célját és megszerzi azokat a pontokat, amelyekkel biztosítja a helyét az élvonalban."
Forrás: fradi.hu

Bognár Róbert, az MKC vezetőedzője: "Gratulálok a Ferencvárosnak a győzelemhez, ami nem volt kérdés és én is nagyon sok sikert kívánok az FTC - nek minden sorozatában. Egy kicsit sok volt nekünk a heti szerdai találkozó az ETO ellen és utána pedig szombaton a Fradi ellen. Egy kicsit ennek is tudom benne azt, hogy sok alkalommal elkéstünk a védekezésben és így szabálytalankodtunk. Jól kezdtük a találkozót, de utána csináltunk egy 11 - 0 - ás sorozatot, ami a vereséghez vezetett. Szégyent nem vallottunk, de örülök annak is, hogy túl vagyunk ezeken a találkozókon és így készülhetünk a számunkra igazán fontos Egere elleni bajnokira."
Forrás: fradi.hu

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó
X