A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
augusztus
1
2
Hypo NÖ (osztrák) – MKC Bécs (Ausztria) felkészülési mérkőzés
3
4
5
6
7
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Japán válogatott
8
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
9
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Érd
10
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
Alba FKC – MKC
11
12
13
14
15
16
MKS Lublin (lengyel) – MKC Hodonín (Csehország) felkészülési mérkőzés
17
18
19
20
21
22
23
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ZRK Jagodina (szerb)
24
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ASC Corona Brasov (román)
Podravka Vegeta (horvát) – MKC
25
26
27
28
29
30
31

MEGHÍVÁS LIBA LAKOMÁRAÖsszes hír

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapata ismét kapott egy kedves meghívást és így a játékosok és a szakmai stáb, egy közös vacsorán vehettek részt.
Most a Halász Csárdában azaz, ahogy a mosonmagyaróváriak ismerik a felüljárónál, tehát Kölcsey Ferenc utcában lévő étteremben voltak. A Halász Csárdát már tíz éve üzemeltető Petz házaspár, igazán finom ételekkel várta a lányokat, akik már sokadszor érezhették, hogy mennyire szeretik őket a városban.

"Ezt a meghívást még tavaly október végén ajánlottuk fel a csapatnak – meséli el Petzné Kiszelka Gabriella az étterem tulajdonosa. Akkor voltak a hagyományos liba napok és mi meg is tartottuk az ígéretünket, tehát kemencében sült liba és kacsa combokkal valamint csülökkel vártuk a kézilabdázókat. Nálunk ugyanis a halételek mellett, elsősorban a magyaros, kemencében készülő ételek a különlegességek. Ebben saját készítésű kenyeret és kalácsot is sütünk, amit nagyon szeretnek a vendégeink. Úgy láttuk, hogy el is találtuk most a lányok ízlését, mert már az előételként felszolgált libamáj és tatár bifsztek is ízlett nekik. Az étkezés legvégén pedig somlói galuska volt a desszert, amit szintén jó étvággyal fogyasztottak el a játékosok. Kellemes este volt, amit egy kis elő zenével is elősegítettünk és így azt láttuk, hogy mindenki jól érezte magát nálunk."


A lányok és a klub nevében is nagyon szépen köszönjük a meghívást és a finom ennivalókat. Megpróbáljuk jó játékkal és győzelmekkel meghálálni!

"Az MKC már eddig sok örömet okozott nekünk, hiszen bérletes szurkolóként a legtöbb találkozón ott vagyunk. Sőt a nagy lányunk, a húsz éves Fanni igazi ultra szurkoló, aki a kapu mögötti tábor oszlopos tagja. Az pedig külön érdekesség, hogy a szinte a megszólalásig hasonlít a csapat jobbszélsőjére Katona Flórára és erről most itt a vacsorán is megbizonyosodtunk. A tizenegy esztendős kicsi lányunk Kincső pedig az idén már az MKC igazolt kapusa és Farkas Veronika az edzője. Az egész családunk szorít tehát a csapatért és ezért a számunkra volt öröm, hogy eljöttek hozzánk és így egy kicsit közelebbről is megismerkedhettünk."Szerző: Mkcse
X