A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
július
1
Isten éltesse sokáig Farkas Veronikát!
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

MEGHÍVÓ A VÁLOGATOTTBAÖsszes hír

A magyar női kézilabda-válogatott hétfői összetartásán részt vett Kopecz Barbara, az MKC játékosa is.
Kim Rassmussen szövetségi kapitány tehát egy mosonmagyaróvári kézilabdázót is meghívott a válogatott bő keretébe.

"Hétfőn egy válogatott edzésen vettem részt Érden, amelyet egy rövid gyakorló mérkőzés is követett a hazai csapat ellen – mesélte Kopecz Barbara. - Én voltam az egyetlen új játékos a válogatott tizennégy fős keretében, amelyből most hiányoztak az ETO és az FTC kézilabdázói. Felnőtt játékosként ez volt az első alkalom, hogy a nemzeti csapat edzésén részt vehettem, és bevallom izgultam is a foglalkozás előtt. Kim Rassmussen és Siti Bea azonban nagyon segítőkész volt és a lányok is nagyon kedvesek fogadtak. A legtöbbet a székesfehérvári Pelczéder Orsolyával és váci csapatban játszó Lakatos Ritával gyakoroltam. Nagyon jól éreztem tehát magam és nagyon feldobott az is, hogy a jövő keddre ismét meghívást kaptam."


Gratulálunk neked ehhez és reméljük, hogy a pénteki Eger elleni bajnoki találkozón is bebizonyítod, hogy válogatott formában vagy. Kim Rassmussen különben ezen a találkozón is itt lesz az UFM Arénában.

"Nagyon alaposan felkészülünk a pénteki bajnoki mérkőzésre, mert pontosan tudjuk, hogy milyen jelentősége lehet a megszerzett két pontnak. Engem természetesen feldobott ez a válogatott meghívó és szerencsére most teljesen egészséges is vagyok, tehát remélem, hogy hasznosan tudok majd játszani pénteken. A csapatban is nagyon jó a hangulat, s nekem most azt is el kell fogadnom, hogy „válogatott” játékosként én vagyok a élcelődések középpontjában. Örülök, hogy a kapitány újra itt lesz, de ez szerintem egyértelműen a csapatunknak szól, azt hiszem, hogy az én meghívásom is elsősorban az MKC sikere."

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videóX