A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
július
1
Isten éltesse sokáig Farkas Veronikát!
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

MEGJELENTÜNK A NEKA HONLAPONÖsszes hír

A Nemzeti Kézilabda Akadémia honlapján jelent meg a következő írás, amelyet mi is átvettünk, hogy eljusson az MKC szurkolókhoz.
Az NBI-es Mosonmagyaróvár KC SE női kézilabdázói a Nemzeti Kézilabda Akadémián töltik az új bajnoki idényre való felkészülés második hetét. A csapat vezetőedzője, Bognár Róbert nyilatkozott honlapunknak a programról és a két NEKA nevelésű kapusukról is.

„Hazai pályán, felmérésekkel kezdtük felkészülésünket az elmúlt héten, ezt követően érkeztünk hétfőn Balatonboglárra. A NEKA-ra gyakran visszatérő Győri ETO-val és a válogatottakkal meglévő jó kapcsolatunk révén szerzett információk, valamint a személyes tapasztalatok alapján választottuk ezt a helyszínt, hiszen itt valóban zavartalanul készülhetünk. Miután a játékosok hétfőn fogtak labdát először a kezükbe, visszamentünk az alapokhoz, és egyelőre csak építgetjük azokat a dolgokat, amelyek később fontosak lesznek. Most elsősorban az összhang újbóli megtalálása, az egyéni dolgok és a páros kapcsolatok lesznek fókuszban, de a kapusokkal is külön foglalkozunk. Szerencsére az időjárás is kedvező, hiszen nincs forróság, ami túlságosan megterhelő lenne a lányok számára.

A gyakorláson kívül ebben az időszakban a csapatépítés, a közösség összekovácsolása is fontos, hiszen jó pár helyezés múlhat azon, milyen is a hétről hétre pályára lépő együttesen belüli hangulat. Ennek megfelelően különböző programok - strandkézilabda, hajózás, társasjáték, wellneszezés - várnak a lányokra, tehát kihasználunk minden lehetőséget, ami a Balaton parton rendelkezésre áll. Hat új játékos érkezett hozzánk, akiket be kell építeni a csapatba, ezek a napok jó alkalmat nyújtanak erre is.A Mosonmagyaróvár kapuját két korábbi NEKA játékos, Dányi Bernadett és a jelenleg az ifjúsági válogatottal készülő Herczeg Lili védi, akikről szintén beszélt a vezetőedző.

„Bernivel harmadik éve dolgozom, jól ismerem, rosszkor jött neki a sérülés, de szerencsére az év végére maximálisan utolérte magát és nagyon jó meccsei voltak. Kellett neki ez a sikerélmény ahhoz, hogy a hosszú kihagyás után jól zárja a szezont. Lilit még nem igazán ismerjük, de az biztos, első mérkőzésén, a Győr ellen, nagyon extrán szállt be a küzdelembe. Külön öröm, hogy jó kapcsolatban vannak – nyilván a közös akadémiai múlt révén – és remekül kiegészítik egymást. Maximálisan elégedett vagyok mindkettőjükkel” – mesélt a két fiatalról Bognár Róbert vezetőedző.

A Mosonmagyaróvár, amely újoncként a 10. helyen zárta az elmúlt szezont, szeptember 1-én kezdi meg szereplését a női bajnokságban, az első fordulóban a KÖFÉM SC-hez látogat.

Forrrás: neka.hu
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videóX