A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
július
1
Isten éltesse sokáig Farkas Veronikát!
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

MKC: bravúrok utánÖsszes hír

Remek a hangulat az Eu-Fire Mosonmagyaróvári KC háza táján, nem véletlen, hiszen a forduló válogatottjába újra beválasztott Tilinger Tamara vezérletével, egymásután három hazai mérkőzését is megnyerte az NB I-es együttes.
Ráadásul a Lajta parti város sportgáláján, a tavalyi eredményeknek köszönhetően, az év csapata is az MKC lett! Bár a héten nem lesz bajnoki találkozó, természetesen nincs megállás, az edzések napi szinten folynak, s ami valószínüleg a bravúros sorozatnak is köszönhető, a jövő szombati, MTK elleni fővárosi mérkőzésre, már most két szurkolói busz megtelt!

A bajnoki rendszernek „köszönhetően”, legközelebb március végén lép pályára hazai környezetben a mosonmagyaróvári gárda, igaz akkor, három napon belül kétszer is. Ezen találkozókra egyébként meglepetésekkel is készül a klub, amelyekről a későbbiekben tájékoztatja majd népes szurkolótáborát.

Hír még a csapat kapcsán, hogy a napokban Kopecz Barbara a felnőtt -, míg Herczeg Lili az utánpótlás válogatottnál töltött néhány napot. A rutinos kapus Scholtz Andrea túl van a térdműtétjén, rá több hónapos kihagyás vár, viszont Gyimesi Kitti már teljes erőbedobással edzhet, így a következő fordulóban már ott lehet a társai között. Egy játékossal csökkent az MKC kerete, a sorozatos sérülésekkel bajlódó horvát válogatott Zana Maric és a klub közös megegyezéssel szerződést bontott, az átlövő már haza is utazott.
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videóX