A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
február
1
18:30 MKC - Kisvárda
2
13:00 MKC IFI - Kozármisleny
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Isten éltesse sokáig Lucia Gubikovát!
12
13
Magyar Kupa 17:30 ETO-MKC
14
Isten éltesse sokáig Tilinger Tamarát!
15
16
18:00 FTC - MKC
17
18
19
20
21
22
18:30 MKC - Eger
16:00 MKC IFI - NEKA II
14:00 MKC Serdülő - Dabas
23
24
MKC U22 - Egerszeg
25
26
27
28

MKC: bravúrra készülveÖsszes hír

Szerdán 18 óra 30 perckor az UFM Arénában, az első kör utolsó mérkőzése vár az Eu-Fire Mosonmagyaróvár NB I-es női kézilabdacsapatára, amely meglepetésre készül a Dunaújváros ellen.

Nagy szükség lenne a pontokra az újonc MKC-nak, amely nagy küzdelmet folytat a kiesés elkerüléséért. A sorsolás szerint az óvári csapat a hátralévő 14 bajnoki mérkőzéséből kilencet otthon vívhat meg, – Dunaújváros, Kisvárda, Alba, Érd, Eger, Vác, Debrecen, Siófok, Békéscsaba - míg ötször majd idegenben – FTC, MTK, Budaörs, Dunaújváros, ETO - lép pályára. A DKKA elleni elmaradt mérkőzésen is több hiányzóval kell számolni a Bognár Róbertnek.

"Simona Szarková és Katona Flóra a mérkőzés eredeti időpontjában még nem volt a csapat játékosa, így ők a szabályok értelmében nem játszhatnak a Dunaújváros ellen - mondja Bognár Róbert, az MKC vezetőedzője. Gyimesi Kitti és Zana Marics bokasérüléssel bajlódik, Farkas Veronikának pedig az ujja sérült meg az ETO ellen, így rájuk sem számíthatok. Nehéz feladat a hiányzók pótlása, de a feladatra koncentrálunk, és nem azzal foglalkozunk, hogy kik nincsenek."


A keret többi tagja viszont rendkívül elszántan várja az összecsapást, s bízik abban, hogy a fantasztikus szurkolótáborral a hátuk mögött, eredményesen fejezik be a találkozót, az egyébként válogatottak sorát felvonultató dunaújvárosiak ellen.

"Nehéz helyzetben vagyunk, de hazai pályán minden mérkőzésen meg kell próbálunk pontokat szerezni - mondta Bognár Róbert. Nincs vesztenivalónk, és bár a Dunaújváros elleni győzelem csodaszámba menne, nem vagyunk esélytelenek. Sokszor játszunk itthon a bajnokság második felében és ezeken a találkozókon minden egyes alkalommal a pontszerzés lesz a célunk."

A szakmai stáb egyébként alaposan kielemezte az ellenfelet, a játékosok több videós foglakozáson is túl vannak, s remélhetően ennek a pályán meg is lesz az eredménye. A klub háza táján reménykednek abban, hogy a jelenlegi maródiak mielőbb felépülnek, s a sérülések a jövőben már elkerülik a csapatot, ezenkívül pedig egy új játékos leigazolása is napirenden lehet.

A szerdai találkozóra jegyek még kaphatóak! A jegypénztár egy órával a mérkőzés előtt nyit (17:30).
Forrás: infogyor.hu

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 15. forduló
2019.02.16., szombat, 18 óra.
Budapest, Elek Gyula Aréna
FTC
FTC
()
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 16. forduló
2019.02.22., péntek, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Eger SC
Eger SC

Videóink Összes videó
X