A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
június
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

MKC: bravúrra készülveÖsszes hír

Szerdán 18 óra 30 perckor az UFM Arénában, az első kör utolsó mérkőzése vár az Eu-Fire Mosonmagyaróvár NB I-es női kézilabdacsapatára, amely meglepetésre készül a Dunaújváros ellen.

Nagy szükség lenne a pontokra az újonc MKC-nak, amely nagy küzdelmet folytat a kiesés elkerüléséért. A sorsolás szerint az óvári csapat a hátralévő 14 bajnoki mérkőzéséből kilencet otthon vívhat meg, – Dunaújváros, Kisvárda, Alba, Érd, Eger, Vác, Debrecen, Siófok, Békéscsaba - míg ötször majd idegenben – FTC, MTK, Budaörs, Dunaújváros, ETO - lép pályára. A DKKA elleni elmaradt mérkőzésen is több hiányzóval kell számolni a Bognár Róbertnek.

"Simona Szarková és Katona Flóra a mérkőzés eredeti időpontjában még nem volt a csapat játékosa, így ők a szabályok értelmében nem játszhatnak a Dunaújváros ellen - mondja Bognár Róbert, az MKC vezetőedzője. Gyimesi Kitti és Zana Marics bokasérüléssel bajlódik, Farkas Veronikának pedig az ujja sérült meg az ETO ellen, így rájuk sem számíthatok. Nehéz feladat a hiányzók pótlása, de a feladatra koncentrálunk, és nem azzal foglalkozunk, hogy kik nincsenek."


A keret többi tagja viszont rendkívül elszántan várja az összecsapást, s bízik abban, hogy a fantasztikus szurkolótáborral a hátuk mögött, eredményesen fejezik be a találkozót, az egyébként válogatottak sorát felvonultató dunaújvárosiak ellen.

"Nehéz helyzetben vagyunk, de hazai pályán minden mérkőzésen meg kell próbálunk pontokat szerezni - mondta Bognár Róbert. Nincs vesztenivalónk, és bár a Dunaújváros elleni győzelem csodaszámba menne, nem vagyunk esélytelenek. Sokszor játszunk itthon a bajnokság második felében és ezeken a találkozókon minden egyes alkalommal a pontszerzés lesz a célunk."

A szakmai stáb egyébként alaposan kielemezte az ellenfelet, a játékosok több videós foglakozáson is túl vannak, s remélhetően ennek a pályán meg is lesz az eredménye. A klub háza táján reménykednek abban, hogy a jelenlegi maródiak mielőbb felépülnek, s a sérülések a jövőben már elkerülik a csapatot, ezenkívül pedig egy új játékos leigazolása is napirenden lehet.

A szerdai találkozóra jegyek még kaphatóak! A jegypénztár egy órával a mérkőzés előtt nyit (17:30).
Forrás: infogyor.hu

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videó

X