A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
augusztus
1
2
Hypo NÖ (osztrák) – MKC Bécs (Ausztria) felkészülési mérkőzés
3
4
5
6
7
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Japán válogatott
8
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
9
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Érd
10
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
Alba FKC – MKC
11
12
13
14
15
16
MKS Lublin (lengyel) – MKC Hodonín (Csehország) felkészülési mérkőzés
17
18
19
20
21
22
23
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ZRK Jagodina (szerb)
24
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ASC Corona Brasov (román)
Podravka Vegeta (horvát) – MKC
25
26
27
28
29
30
31

MKC-PARÁDÉ: VONULÁS ÉS TŰZIJÁTÉKÖsszes hír

Gőzerővel készülnek a mosonmagyaròvàri kèzilabda-szurkolók és a támogatók a pénteken 18.30 òrakor kezdődő, Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzésre.
Mindenki szeretné emlékezetessé tenni tehát az idény utolsó hazai találkozóját. A mérkőzés előtti szurkolói vonulás és a mérkőzést követő tűzijáték is látványos lesz. A szervezők pedig ezekre az eseményekre is várják az MKC szimpatizánsait.

- Mi ultra szurkolók, a mérkőzés előtt a Járki kocsmában találkozunk majd és onnan vonulunk át az UFM Arénába – mondta Flugyik Gergő, a szurkolók kápója. - A gyülekező 17.30 órakor lesz a törzshelyünkön, ahol egy kicsit bemelegítünk és így felpörögve fogunk megérkezni a mérkőzésre. A Pozsonyi útról indulunk tehát öt – hat perces sétával és a kis hídon fogunk átmenni az Arénához. Ez már a harmadik ilyen vonulásunk lesz, s több mint ötven szurkoló társunk jelezte, hogy velünk tart majd. Buzdítjuk a csapatot, énekelünk és egy kis piros-kék füstöt is használunk majd ahhoz, hogy mi is szépen zárjuk le ezt a sikeres évet. A mérkőzésen pedig ott leszünk a csapat mellett és alaposan meg is nyomjuk a szurkolást!

- Mi pedig a mérkőzés után, egy közel tíz perces tűzijátékkal fogjuk meglepni a csapatot és a szurkolókat – folytatja Simon Lajos, a GSB-Petrol kft tulajdonosa. - A barátom és üzlettársam Balázs Péter pirotechnikus szakember, aki egy pörgős, négyes kategóriás, igazi városi szintű tűzijátékot fog telepíteni az Aréna melletti sportpályára. Így jól látható lesz a tűzijáték és a megfelelő védőtávolságot is biztosítani lehet. A környék kutyatulajdonosait pedig kérjük, hogy ebben az időben figyeljenek az állataikra. Mosonmagyaróvári vállalkozókként, nagy örömmel készülünk a mérkőzésre és természetesen bízunk abban, hogy a csapat győzni fog. Akkor pedig egy igazán impozáns lezárása lesz a tűzijáték a péntek estének ès fantasztikus MKC-èvnek.
Szerző: Mkcse
X