A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
július
1
Isten éltesse sokáig Farkas Veronikát!
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

MKC-s PéldaÖsszes hír

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club és a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért már több közös eseményen vett részt. Így történt ez az egyesület által szervezett sport és egészségnapon is, amit az elhízás elleni világnapon tartottak a Flesch – központban.
A hagyományteremtő szándékkal megrendezett eseményen elhangzott, hogy hazánk sajnos világviszonylatban az élen jár a túlsúlyos gyermekek arányát tekintve. A megyénkben pedig az országos átlaghoz képest is rosszabb a helyzet és ezért az egészséges életmódra feltétlenül több figyelmet kell fordítani. Ezt felismerve indult el a „Dobj egy labdát” kampány, amelynek keretében már több mint nyolcezer labdát sikerült összegyűjteni. Az UFM Arénában az egyik bajnoki mérkőzésünk szünetében, a mosonmagyaróvári kézilabda szurkolók indították el ezt a mozgásra ösztönző kezdeményezést.

Az MKC játékosai és képviselői a sport is egészségnapon is aktívak voltak és sokat játszottak a gyerekekkel. Természetesen a labda volt főszerepben, de közösen kipróbálták a jógát, a karatét, a fitneszt és a zumbát is. A látogatók egészséges ételeket is fogyaszthattak és a különböző játszóházakban is sok érdekes, szórakoztató programon vehettek részt.


A nap folyamán egészségügyi szakemberek tartottak előadásokat a gyerekek mozgásának fontosságáról, a megfelelő étkezésről és a gerincproblémák kezeléséről. A Forma Munkacsoport tagjai mellett, több orvos is válaszolt a családok egészséggel kapcsolatos kérdéseire. A fontos tudnivalókat pedig igazi érdekességek megtekintésévél tették élvezetessé a szervezők. Sokan csodálták meg dr. Fodor Gábor legó – gyűjteményét, a Bolyai iskola robotika kiállítását, a Futura kalanddobozát és nagy siker volt a mentőkutyás bemutató is.

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videóX