A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
augusztus
1
2
Hypo NÖ (osztrák) – MKC Bécs (Ausztria) felkészülési mérkőzés
3
4
5
6
7
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Japán válogatott
8
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
9
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Érd
10
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
Alba FKC – MKC
11
12
13
14
15
16
MKS Lublin (lengyel) – MKC Hodonín (Csehország) felkészülési mérkőzés
17
18
19
20
21
22
23
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ZRK Jagodina (szerb)
24
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ASC Corona Brasov (román)
Podravka Vegeta (horvát) – MKC
25
26
27
28
29
30
31

NB I-100Összes hír

Feljutottunk, bennmaradtunk! Már, mint az MKC...
Hogy aztán e közben mi is történt, nos, arról nem túlzás, egy könyvet lehetne írni. Hosszú-hosszú fejezetekből álló könyvet, ugyanis rengeteg víz lefolyt a Lajtán, amíg ezen dolgok így megvalósultak. A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club elmúlt időszaka egy sikertörténet, amely mögött sok-sok munka és összefogás áll. Nem csak mi mondjuk, kívülről is így látják, a szakmai és az infrastrukturális fejlődés egyaránt egyértelmű. Voltak bőven akadályok, de legyűrtök őket, miközben szép lassan igazi csapattá formálódtunk a pályán és a pályán kívül is.

Amit ígértünk a miniszter úrnak, a városvezetésnek, a támogatóinknak és nem utolsó sorban a fantasztikus szurkolóinknak, azt teljesítettük! A világ legerősebb női kézilabda-bajnokságába kerültünk és ott is maradtunk! Természetesen vannak még bőven terveink, céljaink, tovább akarunk lépni! Elkészült egy három éves koncepció, amelynek megvalósításához sok minden adott, viszont van még, amit pótolni kell. Ha a hiányzó mozaikok - forintok - időben a helyükre kerülnek, lehet folytatni, érdemes folytatni, kell folytatni... A város és a régió egyik nagy büszkesége lehet a jövőben is az MKC. És igen, álmodozni is fogunk! Hiszen a gyönyörű buszunk rendszáma is álomnak tűnhetett még nem is olyan rég: NB I-100. Mára kiderült, hogy Mosonmagyaróváron immáron az első osztály száz százalék!

A lehetetlen nem létezik! Dolgozz addig, amíg a példaképeid a riválisaid lesznek... Aki ismeri az útunkat, az tudja, ez az eredmény most számunkra felér egy bajnoki címmel, legyünk rá együtt nagyon büszkék! Köszönöm mindenkinek, aki segített az elmúlt másfél évben, támogatta ezt a remek klubot, ezt a fantasztikus közösséget!


Horváth Cs. Attila

MKC elnök
Szerző: Mkcse
X