A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
március
1
2
3
4
5
6
7
8
14:00 MKC Serdülő - Csepel
9
18:00 MTK - MKC
10
MKC U22 - Büki TE
11
12
13
14
15
16
17
Isten éltesse sokáig Gyimesi Kittit!
18
19
20
21
22
23
24
25
Isten éltesse sokáig Hudák Emmát!
Isten éltesse sokáig Sara Vukcsevicset!
26
27
18:30 MKC - Érd
16:00 MKC IFI - Érd
28
29
14:00 MKC Serdülő - DKKA II
30
18:30 MKC - Alba Fehérvár
16:00 MKC IFI - Alba FKC
31
MKC U22 - SZESE

BOGNÁR RÓBERT: "NYUGODTAN ÉS FELKÉSZÜLTEN UTAZUNK KISVÁRDÁRA"Összes hír

A hírek, az előzetes felkészülési eredmények alapján, egy nagyon jó formában lévő ellenfél otthonába látogatunk a bajnoki rajton. A Kisvárda Master Good SE a tavalyi hetedik helyénél, előrébb, nemzetközi kupaindulást jelentő helye, akar végezni az idei első osztályú bajnokságban. Ezért a klub külföldi, válogatott játékosok egész sorát igazolta le, Angolából, Brazíliából, Szlovákiából, Szerbiából, Horvátországból, Montenegróból, Szlovákiából, Lengyelországból, Oroszországból és kapus poszton, Horváth-Pásztor Bettina személyében a Debreceni VSC csapatából. A vasárnapi mérkőzésről és az így elég félelmetesnek tűnő ellenfélről kérdeztük a Mosonmagyaróvári kézilabda Club vezetőedzőjét.
"Természetesen tiszteljük a Kisvárda Master Good SE törekvéseit és figyelemre méltónak tartjuk a nyári edzőmérkőzésik eredmény sorát. Évek óta jellemző a kisvárdai csapatra, a sok játékos csere és a felfokozott várakozás, a bajnokság előtt. Jellemző erre, hogy két éve még Scholtz Andrea és Bízik Boglárka is ott játszott, de ma már hiába kérdezném őket a kisvárdai csapatról, mert azóta, az teljesen kicserélődött. Az idei szezont, nagyon erős kerettel kezdik el, hiszen minden poszton kiváló kézilabdázók állnak, Vlatko Djonovic vezetőedző rendelkezésére. A környező országok szinte mindegyikéből vannak válogatott játékosaik és a brazil, valamint az angolai légiósuk is igazi egyéniség. Egyértelmű tehát, hogy elsősorban az egyéni képességekben bíznak és erre is építenek most Kisvárdán."

Kizárólag nemzetközi felkészülési mérkőzésekkel készültek fel a bajnokságra, és a tíz összecsapásuk mindegyikét meg is nyerték. Mire lehet következtetni ezekből az eredményekből?

"Ez a sorozat nyilvánvalóan önbizalmat ad a hazai csapatnak, viszont mi nem ijedtünk meg ezektől az eredményektől. Ezektől függetlenül is pontosan tudjuk, hogy hazai pályán a kisvárdai csapat a mérkőzés esélyese. Mi azonban nem feltett kézzel fogunk pályára lépni, és így megpróbálunk meglepetést okozni. Bízunk abban, hogy összeszokottabb a csapatunk, mert ez döntő tényező lehet, egy kiélezett bajnoki mérkőzésen. Nagy segítségünkre lesz, hogy már szombaton elutazunk a mérkőzésre és ezért lesz lehetőségünk egy edzésre és egy átmozgatásra is mérkőzés helyszínén. Nyugodtabban és frissebben, felkészültebben tudunk majd pályára lépni, ami megnyugtató ilyen távolság esetén. A csapatunk teljes kerete elutazik majd az első bajnoki mérkőzésünkre, amit így a csapat összetartás szempontjából is ki akarunk használni."

Játszani is tud majd mindegyik játékosunk, hiszen az elmúlt időszakban zavarták kisebb - nagyobb sérülések a felkészülés utolsó napjait?

"Nagy valószínűséggel minden játékosunk hadra fogható lesz az első bajnoki találkozón Kisvárdán. Gyimesi Kitti achilles sérülése is szépen javul és így remélhetőleg vasárnap, már ő is játékra kész lesz. A hátralévő néhány napot pedig szeretnénk nagyon jól kihasználni. Szükséges még azoknak a taktikai elemeknek a gyakorlása, amelyeket alkalmazni szeretnénk Kisvárdán. Nagy hangsúlyt fektetünk a frissítésre és a pszichikai felkészítésre is. El kell hinnünk azt, hogy van keresnivalónk, még idegenben is, egy olyan erős csapat ellen, mint a Kisvárda Master Good SE. Számítunk arra is, hogy a viszonylag kis méretű teremben, telt ház lesz, de biztosak vagyunk abban, hogy a mi szurkolóinkat is hallani fogjuk majd. Olyan tempóban akarunk kézilabdázni, hogy a már említett összeszokottságunk megzavarja a vélhetően még különböző stílusokban játszó hazai csapatot. Ehhez már nagyjából össze is állt a csapat a fejemben, amelyben azonban, pont a már említett sebesség miatt, komoly szerepel lesz a cseréknek, tehát a tizenhatos keretünknek."


Rokob Péter

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 17. forduló
2019.03.09., szombat, 18 óra.
Budapest, Elektromos Csarnok
MTK
MTK
21-29 (10-15)
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 18. forduló
2019.03.27., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Érd
Érd

Videóink Összes videó
X