A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
április
1
2
3
4
5
6
17:00 Budaörs - MKC
7
Isten éltesse sokáig Szalai Zsuzsannát!
MKC U22 - Mosonszolnok
8
9
10
11
12
18:30 MKC - DVSC
13
14
MKC U22 - Celldömölk
11:00 MKC Serdülő - XVI. kerület
15
16
17
18
19
20
18:00 DKKA - MKC
21
22
23
24
18:30 MKC - Vác
16:00 MKC IFI - Nemesvámos
25
26
27
28
29
Isten éltesse sokáig Kopecz Barbarát!
30

Számomra most kezdődik a bajnokság – beszélgetés a sérüléséből felépült Bízik RékávalÖsszes hír

Balszerencsésen indult a szezon az MKC balszélsője Bízik Réka számára, hiszen az eddigi négy fordulóban mindössze tíz percet tudott játszani. A gólerős játékosunk hiányát pedig meg is éreztük, hiszen ő az egyik alap játékosunk a gyors támadásoknál.
Az első fordulóban lejátszott Kisvárda Master Good Se elleni bajnoki mérkőzés elején húzódott meg a jobb belső combom. Nagyon éles fájdalmat éreztem és az orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy egy kisebb izom szakadás történt. Kellemetlen sérülés volt ez, mert igazából csak a pihenés segített, tehát várható volt, hogy néhány hétig nem tudok kézilabdázni. Lézeres és ultrahangos kezelésekkel valamint gyógytornával is próbáltunk gyorsítani a gyógyulás folyamatán és így ezen a héten már teljes intenzitással tudtam edzeni. Hosszú volt nekem ez kihagyás, de azért remélem, hogy Érden már valamennyire tudok majd segíteni a csapatnak.

Az edzések mellett, kedden este egy közös vacsora is szerepelt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club programjában. Jól sikerült ez a csapat összetartó program?

Szerintem nagyon jól sikerült az este és az én véleményem szerint fontosak az ilyen, a megszokott mindennapoktól eltérő találkozások. Első alkalommal jártunk a Marina Pizzériában és örültünk annak, hogy személyesen is megismerkedtünk a csapatunk egyik támogatójával. Nagyon kedvesek és figyelmesek voltak velünk, és így közel két órát töltöttünk az étteremben, hiszen az előételektől a desszertekig, sokféle finom ételből választhattunk. A vacsora után pedig lehetőség volt egy kis kötetlen beszélgetésre, ami ilyenkor nem is kizárólag a kézilabdázásról szólt és ezért jó kis kikapcsolódás volt a számunkra.Többen nyilatkoztak már arról, hogy ez az egy hét szünet hasznos volt az MKC számára. Viszont az is nyilvánvaló, hogy a csapat már várja az Érd elleni bajnoki találkozót.

Ennyi szünet valóban jókor jött nekünk, mert egy kicsit rendezni tudtuk a sorainkat és a sérülésekből is sikerült felépülnünk. Nem különösebben hangoztattuk, mert nem akartunk kifogásokat keresni, de elég sok gondunk volt az elmúlt fordulókban. Többen vállaltak félig sérülten a mérkőzéseket és ez például a teljes kerettel érkező MTK Budapest elleni találkozón is döntő tényező volt. A szünet alatt azonban nagyon pontosan kielemeztük a helyzetünket és így ismerjük a hibáinkat és pontosan tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk. Viszont ugyanígy ismerjük az erényeinket is és egyértelműen azt érezzük, hogy helyünk van az első osztályban. Nem becsülhet le bennünket, a tavalyi NB I harmadik helyén végzett Érd sem és ezért biztos vagyok abban, hogy egy nagyon színvonalas mérkőzést játszunk majd szombaton. Én már játszottam az MKC színeiben olyan találkozón, ahol győzni tudtunk az Érd ellen. Ezért tudom, hogy amennyiben mindent elkövetünk érte, akkor egy bravúros eredményt is el lehet érni ott.


Rokob Péter

Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 22. forduló
2019.04.20., szombat, 18 óra.
Dunaújváros, Városi Sportcsarnok
Dunaújváros DDKA
Dunaújváros DDKA
()
MKC
MKC

Következő meccs

NB I, 23. forduló
2019.04.24., szerda, 18:30 óra.
UFM Aréna
MKC
MKC
? - ? (0 - 0)
Vác
Vác

Videóink Összes videóX