A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
július
1
Isten éltesse sokáig Farkas Veronikát!
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szarková műtét utánÖsszes hír

A magyar válogatotthoz hasonlóan, a legjobb szlovák női kézilabdázók is világbajnoki-selejtező mérkőzésre készültek az elmúlt napokban.
Az EU-Fire Mosonmagyaróvári KC átlövője, Simona Szarková is elkezdte az edzéseket a válogatottal, de sajnos súlyos sérülést szenvedett. Az Ausztria elleni edzőmérkőzésen, egy felugrás után rosszul érkezett vissza a talajra és keresztszalag-szakadást állapítottak meg nála. A sportoló bal térdét már meg is operálták, de Szarkovára így is legalább fél éves kihagyás vár.

"Hétfőn délelőtt került sor a sebészeti beavatkozásra, amit a magyar válogatott orvosa, Erdélyi Gábor ortopéd és baleseti sebész főorvos végzett el – mondta Simona Szarková. - A doktor úr a térd sérülések specialistája, ezért nagyon örültem annak, hogy hozzá kerülhettem. A műtétre a tatai kórházban került sor, szerencsére semmilyen komplikáció nem merült fel. Nagyon jól esett, hogy kedden meglátogatott a klubigazgatónk Lencse Gyula és a vezetőedzőnk Bognár Róbert, s természetesen ebben a helyzetben az is nagyon sokat számít, hogy a csapattársaim folyamatosan érdeklődnek az állapotom után és biztatnak. A tervek szerint szerdán már haza is mehetek, egy rövid lábadozás után elkezdhetem a rehabilitációt, a gyógytornát és a felépülésemhez szükséges dolgokat. Nagyon bízom abban, hogy a vártnál gyorsabban fogok rendbe jönni, mert decemberben én már ismét kézilabdázni szeretnék a remek hangulatú UFM Arénában."


Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videóX