A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
július
1
Isten éltesse sokáig Farkas Veronikát!
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

SZIMPATIKUS KÖZEGÖsszes hír

Beszélgetés Elek Gáborral az FTC vezetőedzőjével.
Saját magunkat nehéz megítélnünk és ezért mindig nagyon fontos, hogy megkérdezzük mások véleményét. Ezért beszélgettünk egy kicsit Elek Gáborral, aki nagyon jól ismeri a női kézilabdázást, és mint kiderült figyeli is annak a hátországát.

"Én azt gondolom, hogy a Dunaújváros és a Kisvárda legyőzésével az MKC már megszerezte azokat a pontokat, amelyekkel bent tud maradni az élvonalban. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a mosonmagyaróvári csapat be akarja biztostani magát és újabb pontokat fog szerezni. Megtapasztaltam már, hogy milyen a hangulat az UFM Arénában és ezért bátran mondhatom, hogy ott nagyon nehéz dolga van egy vendég csapatnak. Egy szoros mérkőzés végjátéka, még egy Ferencváros szintű gárdának is bizonytalan abban a katlanban, olyan remek szurkolótábor előtt."

A Kisvárda elleni győzelmünk után, küldött egy üzenetet, amelyben gratulált az MKC csapatának. Ezek szerint szurkolt is a mosonmagyaróvári csapatnak?

"Bravúrnak tartom az erős kerettel rendelkező Kisvárda legyőzését és ezért gratuláltam. Szurkolni pedig mindig is a magyar kézilabdának fogok és ez így nem is lehetett kérdés egy MKC – Kisvárda találkozó esetében. Az FTC edzőjeként értelemszerű, hogy reálisan nézem a bajnokság csapatait és a számomra nagyon szimpatikus a mosonmagyaróvári közeg. Csak a legjobbakat mondhatom arról, ahogy a város támogatja a csapatot, és ahogyan ott olyan régi barátaim dolgoznak, mint, Horváth Cs. Attila elnök, Lencse Gyula klubigazgató és Bognár Róbert vezetőedző. A szurkolóik szeretete és lelkesedése pedig egyszerűen lenyűgöz és ezért is tartom fontosnak, hogy az MKC továbbra is az első osztályban kézilabdázzon."
Forrás: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi

Nagyon köszönjük az elismerő szavakat és mi is nagyon sok sikert kívánunk az FTC – nek a bajnokságban és a nemzetközi valamint a hazai kupa sorozatokban. A szombati mérkőzésünk után említette, hogy egy kicsit talán segítettünk is abban, hogy megfelelő hőfokon játszanak.

"Valóban hálás vagyok azért, hogy az MKC nagyon keményen beleállt a bajnoki mérkőzésünkbe, mert így fel kellett pörögni a csapatomnak. Kemény, harcos és küzdelmes párharc volt és az elkövetkezőkben is ilyenek várnak ránk. Az elmúlt hetekben több olyan találkozót játszottunk, amelyeket csak a hajrában biztosítottunk be és ez sok energiát felemésztett. Ezért örültem annak, hogy most teljes figyelmet követelt az MKC elleni találkozó. Úgy látom, hogy a játékban is lépegetünk előre és a jövő héten már részfeladatokra képes Klikovac, majd a rehabilitációt végző Malovic és Snelder felépülésével mindhárom sorozatban elég erősek leszünk."
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videóX