A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
augusztus
1
2
Hypo NÖ (osztrák) – MKC Bécs (Ausztria) felkészülési mérkőzés
3
4
5
6
7
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Japán válogatott
8
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
9
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Érd
10
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
Alba FKC – MKC
11
12
13
14
15
16
MKS Lublin (lengyel) – MKC Hodonín (Csehország) felkészülési mérkőzés
17
18
19
20
21
22
23
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ZRK Jagodina (szerb)
24
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ASC Corona Brasov (román)
Podravka Vegeta (horvát) – MKC
25
26
27
28
29
30
31

SZOROS MÉRKŐZÉSBEN BÍZUNKÖsszes hír

A bajnokság hajrájában két nemzetközi kupadöntős csapattal is megmérkőzik az MKC, hiszen a Siófok és a Győri Audi ETO KC is az ellenfele lesz.
Szerdán az EHK Kupa fináléra készülő siófoki csapat érkezik Mosonmagyaróvárra, ahol 18.30 órakor kezdődik az MKC – Siófok bajnoki mérkőzés. Dr. Hoffmann Lászlót az MKC sportigazgatóját és Bognár Róbertet a csapat vezetőedzőjét arról kérdeztük, hogy mire számítanak ezen a találkozón.

Dr. Hoffmann László az MKC sportigazgatója: "Az ellenfelünk az EHF kupadöntőre készül, de az Érd botlása miatt, a magyar bajnokságban is esélyes a bronzéremre. Oda fognak tehát figyelni a szerdai mérkőzésre és van is olyan bőséges játékos keretük, hogy ne tartalékoljanak. Mi azonban ebben az évben már többször megmutattuk, hogy különösen hazai pályán, méltó ellenfelei tudunk lenni a legjobbaknak is. Ugyanazzal a hozzáállással akarunk tehát kézilabdázni, mint legutóbb a Vác ellen és meglátjuk, hogy az mire lehet elég. A sportban sokszor fontosabb a sikerhez vezető út, de az eredményt viszont mindig számolják és ezért mi most mindkettőre nagyon fogunk figyelni."

Bognár Róbert az MKC vezetőedzője: "A siófoki találkozón csak egy félidőn keresztül tudtuk tartani a lépést a hazai gárdával és ennek súlyos, tizenhat gólos vereség lett a vége. Ez most nem fordulhat elő, sőt még az a hat – nyolc perces kihagyás sem fér bele, ami miatt a Vác elleni találkozónk sem sikerült. Az ellenfelünk az EHF Kupa döntőjére készül és az FTC elleni sikerével és bizonyította, hogy jó formában van. Talán a szerdai bajnoki találkozó egy kicsit az árnyékban van a számukra, de a dobogós helyezésükhöz, meg kell nyerniük a hátralévő bajnoki mérkőzéseiket. Nagy feladat vár ránk tehát és megpróbálunk ennek maradéktalanul megfelelni és szoros csatára kényszeríteni a klasszis kézilabdázókkal érkező siófoki csapatot."
Szerző: Mkcse
X