A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
július
1
Isten éltesse sokáig Farkas Veronikát!
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

SZOROS MÉRKŐZÉST AKARUNK JÁTSZANI!Összes hír

Bognár Róbert az MKC vezetőedzője nyilatkozott a Vác elleni bajnoki mérkőzésünk előtt.
"Több mérkőzését is kielemeztük a GVM Europe-Vác csapatának és így egyértelműen kijelenthetjük, hogy egy nagyon erős ellenfél vár ránk szombaton. Nem véletlen tehát, hogy a Duna partiak szorosan követeik az élmezőnyt a tabellán, és az ötödik helyről várják a folytatást. A tehetséges, fiatal kézilabdázóik nagy akarattal és lelkesedéssel játszanak, amit remekül egészítenek ki a tapasztalt külföldi légiósok. Ők a támadásaik befejezéseiben is komoly szerepet vállalnak és azt a nyitott védekezést is jól megszervezik, amelyet kevés csapat alkalmaz a magyar bajnokságban."

Ezek ismeretében, mi lehet a célja a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapatának a szombaton 18.00 órakor kezdődő bajnoki találkozón?

"A mi csapatunk elsősorban a január 13-án sorra kerülő Békéscsaba elleni idegenbeli mérkőzésre készül. Ennek pedig az is egy kiemelten fontos része, hogy a váci és a siófoki találkozókon is megfelelően teljesítsünk. A számszerű eredményeket nézve, ezeken a találkozókon kevés az esélyünk, de nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni. Abban bízom tehát, hogy maximális erőfeszítésre késztetjük most a váci gárdát és így egy nagyon szoros találkozót fogunk játszani."

Hosszú szünet után folytatódik a számunkra a bajnokság, most meglehetősen sűrű programmal. Milyen állapotban várja a csapat ezt a következő időszakot?

"Látszik a lányokon, hogy jót tett nekik a pihenés és úgy gondolom, hogy kellőképpen fel is készültünk erre a sorozatra. Karácsony másnapján már edzettünk és csütörtökön két foglalkozást is tartottunk. Így az ünnep után, négy edzésen tudtunk gyakorolni és ezeken ott volt teljes keretünk. Most már csak a műtét után még külön munkát végző Dányi Bernadett és fokozatosan teljesen felépülő Tilinger Tamara hiányzik. A többiek azonban egészségesek, ami azt jelenti, hogy már a csapatba kerülésért is meg kell küzdenie minden játékosunknak."
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videó


X