A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
július
1
Isten éltesse sokáig Farkas Veronikát!
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Több mint húsz éve MosonmagyaróváronÖsszes hír

Mosonmagyaróvár egyik meghatározó vállalata a Pannon Porto Kft., amely az utóbbi két évtizedben egyre fontosabb szereplője lett a város gazdasági életének.
"A Pannon Porto Kft. 1998 óta működik Mosonmagyaróváron - mondja Hateier Péter, a cég vezetője. Eleinte csak betongyártással és szállítással foglalkoztunk, de 2007 óta fuvarozás a fő feladatunk. Ennek két ága van: a nemzetközi ponyvás fuvarozás és betonszállítás. Emellett szereplői vagyunk a kavics üzletágnak, ahol az osztályozással és az értékesítéssel foglalkozunk. A cég tulajdonosa Dr. Slezák Tamás az utóbbi években több új projektet is elindított. Megtervezett és el is készített egy összecsukható elektromos robogót és egy teljesen elektromos sportautót."

A Pannon Porto Kft. nem csak az üzleti életben jeleskedik.

"A cégnél nem újkeletű dolog a sport támogatása. Korábban éveken keresztül segítettük az atlétikai klub működését, és most is igyekszünk minden pozitív, jó kezdeményezés mellé odaállni. Nagy öröm volt számunkra, hogy két éve megépült az UFM Aréna, amit a társasági adóból mi is támogattuk. Úgy érezzük a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club eredményei kiemelt figyelmet érdemelnek. A klub meghatározó lett a város életében, mindenki büszke a csapatra, mi is. Lokálpatrióták vagyunk, akik látják, hogy jó munka folyik a klubnál, ezért támogatjuk az MKC-t. A kollégák között is nagyon népszerű a csapat, többen állandó résztvevői a hazai mérkőzéseknek. Én is szeretek meccsre járni, hiszen az óvári  szurkolók mindig remek hangulatot teremtenek. Ráadásul korábban Győrben kézilabdáztam, így ebből a szempontból is közel áll hozzám a sportág" - mondta Hateier Péter.
Szerző: Mkcse

Média

Legutóbbi meccs eredménye

NB I, 26. forduló
2019.05.17., péntek, 18 óra.
Győr, Audi Aréna
Győri ETO
Győri ETO
33-27 (20-11)
MKC
MKC

Videóink Összes videóX