A lehetetlen nem létezik!
Impossible is nothing!
Kövess minket facebookon! www.fb.com/mosonmagyarovarikcse
Kövess minket instagramon!instagram.com/mosonmagyarovarikcse
Írj nekünk e-mailt! info@mkcse.hu
augusztus
1
2
Hypo NÖ (osztrák) – MKC Bécs (Ausztria) felkészülési mérkőzés
3
4
5
6
7
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Japán válogatott
8
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
9
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
MKC – Érd
10
Alba FKC nemzetközi torna, Székesfehérvár felkészülési torna
Alba FKC – MKC
11
12
13
14
15
16
MKS Lublin (lengyel) – MKC Hodonín (Csehország) felkészülési mérkőzés
17
18
19
20
21
22
23
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ZRK Jagodina (szerb)
24
Podravka Vegeta nemzetközi torna, Kapronca (Horvátország) felkészülési torna
MKC – ASC Corona Brasov (román)
Podravka Vegeta (horvát) – MKC
25
26
27
28
29
30
31

Világbajnokok MosonmagyaróváronÖsszes hír

A távozók névsorának ismertetése után, folyamatosan jelenti be érkezőit is az EU Fire-Mosonmagyaróvár NB I-es női kézilabdacsapata.
A román válogatott, balkezes átlövő, Laura Popa és a horvát bajnok, BL-részvevő Podravka szlovák válogatott balszélsője, Maria Holesova után a harmadik idegenlégiós igazolása az MKC-nak, a brazil válogatott átlövője, Karoline de Souza. A 29 éves világbajnok, aki a válogatottban a győri Amorimmal alkot nagyon kemény védőpárost, sorrendben a brazil Guarulhos, a Siófok, az osztrák Hypo, a dán Holstebro és Nykobing csapatában játszott, míg a legutóbbi két évet Vácon töltötte. Souza, aki egyébként remekül beszél magyarul is, a 2013-ban megszerzett világbajnoki címe mellett Pán-Amerikai bajnoknak és KEK-győztesnek is vallhatja magát. A 181 cm magas játékos határozott elképzelésekkel érkezik a Lajta partjára:

- Tisztában vagyok vele, hogy a csapat meghatározó játékosának szerződtettek, de állok elébe. Nagyon várom már az új kihívást, a bemutatkozást új csapatomban, amellyel szeretnék eredményesen szerepelni. Túl vagyok az erőnléti teszteken, az orvosi vizsgálatokon, s megtapasztalhattam azt is, hogy profi menedzsment és fantasztikus közönség áll a klub mögött. Elsősorban védekező specialistának tartanak, de Mosonmagyaróváron azt is bizonyítani akarom, hogy a támadásokban, a góllövésben is jeleskedem. Nagyon jól ismerem a magyar bajnokságot, s biztos vagyok benne, hogy az MKC jövőre még előbbre léphet a tabellán.

Karoline de Souza világbajnokként érkezik Mosonmagyaróvárra.


Világbajnok, de egyelőre csak, a Bercsényi gimnáziummal, középiskolás vb-győztes, az Audi-ETO-ból Mosonmagyaróvárra érkező irányító, Kellermann Dóra. A 19 éves játékos meghatározó tagja a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar junior válogatottnak, s epizód szerepeket kapott már a BL-győztes győri csapatban is. Kellermann magyar bajnokként érkezik az MKC együttesébe, ahol fő célja természetesen az, hogy minél több lehetőséget kapjon a felnőtt első osztályban.

Kellermann Dóra irányítóként épülhet be az MKC együttesébe.

Szerző: Mkcse
X