Jegyinfó és pályarendszabályok

logoMosonmagyaróvári Kézilabda Club 

Mérkőzéseink helyszíne: UFM ARÉNA
Címe: H-9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1.

Felhívjuk Szurkolóink figyelmét, hogy a biztonsági előírások és a működési engedély alapján a karzaton és a lépcsőkön tilos állni és ülni! Kérjük a mérkőzést a jegyüknek, bérletüknek megfelelő helyen tekintsék meg!

 

 

 

Új bérletek vásárlása

Bérlet értékesítés helyszíne: UFM ARÉNA (9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1.), MKC iroda.

Időpontja: 2018.01.29-01.31.

Az iroda nyitvatartási ideje (2018.01.29-01.31. között):

Hétfő: 15:00 – 17:00

Kedd: 10:00 - 12:00 és 15:00 - 17:00

Szerda: 10:00 - 12:00

Ülőbérlet ára: 8.000 Ft (az Áfát tartalmazza)

Állóbérlet ára: 6.000 Ft (az Áfát tartalmazza)

A bérlet az összes hazai bajnoki és Magyar Kupa találkozóra érvényes.

 

 

Jegyértékesítés

Helyszíne: Szellőrózsa ABC (9200 Mosonmagyaróvár, Szellőrózsa u. 33-37. Halászi úti ltp.)

Telefon: +36-30/748-9188

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 5:00 - 17:00

Ezt követően, minden hazai találkozó hetében, ha maradtak belépők a mérkőzés előtt egy órával is meg lehet váltani azt a helyszínen.

 

 

Mérkőzések házirendje

Felhívjuk azon szurkolóink figyelmét, akik a felnőtt mérkőzést megelőzően az ifjúsági találkozót is megnézik, hogy a mérkőzés után a szabályok értelmében szektorürítést kell tartania az egyesületnek. Azaz az utánpótlás meccsek után a stadiont el kell hagyni, majd utána felmutatva a jegyet, vagy bérletet lehet újra elfoglalni a helyeket. 

 

Kapunyitás a felnőtt mérkőzéseknél: 17 óra 00 perc (18 órás mérkőzéskezdés esetén)

 

Az UFM Aréna minden hazai mérkőzés előtt egy órával nyitja meg a kapuit a szurkolók előtt. Ugyanebben az időpontban nyit a három büfé is, így akár nálunk is hangolhattok a találkozó előtt! Aki elővételben nem váltotta meg a jegyét, az sincs elkésve, hiszen szintén egy órával a mérkőzés előtt nyit a jegypénztár.

 

A beléptetés a régi rend szerint zajlik, azaz az ülőhelyekre szóló belépőkkel a főbejáraton át tudtok eljutni, míg az állóhelyekre az oldalsó bejáraton keresztül.

A mérkőzéssel kapcsolatban is a régi szabályok érvényesek:

 

A biztonsági előírások és a működési engedély alapján a karzaton és a lépcsőkön tilos állni és ülni! Kérjük a mérkőzést a jegyüknek, bérletüknek megfelelő helyen tekintsék meg!

 

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club hazai mérkőzéseit a Patent Csoport biztosítja.

 

FONTOS! A jeggyel érkező szurkoló az ülőhelyeket érkezési sorrendben foglalhatják el! A bérletes helyeket és a médialelátót külön matricával jelöltük (BÉRLET, illetve MÉDIA). Ezeket a helyeket kérjük minden esetben szabadon hagyni, hiszen a bérletes szurkolók és a sajtómunkatársak részére vannak fenntartva!

 

Köszönjük, hogy nekünk szurkoltok! Hajrá MKC!

 

 

Tisztelt vendégszurkolók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Mosonmagyaróvári sportcsarnokba szóló belépőjegyeiket csak az előre egyeztetett időpontban és helyszínen tudjuk átadni az Önöknek. Rendőrségi előírások végett a létesítmény pénztárában ez nem bonyolítható le. Megértéseteket köszönjük!

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club vezetősége