Kemény meccsre számítunk

 

Október 4-én, szerdán egy kellemetlen ellenfél vár a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubra a Magyar Kupában. A Rinyamenti KC érkezik az UFM Arénába, amely ugyanúgy az NB I/B-s bajnokság Nyugati csoportjában szerepel.

 

 

Az MKC ellenfele eddig a bajnokságban három meccset játszott, ebből kétszer győzött és egyszer pedig vereséget szenvedett. Igaz a kupaküzdelmek teljesen mások, mint a bajnokság. Egy meccsen bármi megtörténhet.

 

 

Bognár Róbert, az MKC vezetőedzője:Én mindig elővigyázatos vagyok, most is. Egy kellemetlen csapat a Rinyamenti KC, masszív védekezéssel és egy olyan támadójátékkal, amely igaz nem sok elemet tartalmaz, de azt a párat nagyon jól csinálják. Nagyon türelmesen játszanak, kivárják a megfelelő pillanatot a lövésre, nem kapkodnak. Én úgy gondolom, ha nem teljesítünk maximálisan, akkor gondot okozhatnak nekünk. A kulcs az agresszív védekezés lesz ellenük, illetve az, hogy az erős játékosaikat megállítsuk. Folyamatosan megállító faultokat kell ellenük csinálni, így megakadályozhatjuk az általuk kedvelt játékot.”

 

 

A cél persze a továbbjutás, amelyért mindent megtesznek a lányok.

A csapatból jelenleg Scholtz Andrea hiányzik, aki a Csurgó ellen húzta meg a lábát, helyette Oláh Bella fog védeni. Andi mellett Kopecz Barbara szenved kisebb sérüléstől, nála viszont inkább az óvatosság miatt van szükség a pihenőre. Nem szeretnék ugyanis kockáztatni, hogy rásérüljön és esetleg hetekre kiessen. Jó hír viszont, hogy Tóth Melinda újra bevethető.

 

 

A találkozó 18 órakor kezdődik. A megváltott bérletek érvényesek a Magyar Kupa mérkőzésekre, emellett a helyszínen, egy órával találkozó kezdete előtt lehet még jegyet vásárolni. 

 

Hajrá MKC!