Közös sportnap a Naposház lakóival

 

Az elmúlt évek sikere után idén is megtartotta a Naposház sportnapját, amely a “legkisebb közös többszörös” elnevezést kapta. A harmadik évre nemcsak a rendezvény vált hagyományossá, hanem az is, hogy az MKC-s kézilabdás hölgyek is csatlakoznak a sorversenyekhez. A viadal ezúttal nem a helyezésekről szólt, hanem a mozgásról, a jó hangulatról és arról, hogy megmutassák, hogyan lehet egymást elfogadva jól szórakozni.

 

 

Először a tavalyi sportnapon vehettem részt, ami nagy benyomást tett rám – mesélte Bízik Réka. Alapvetően ez egy nagyon vicces nap, sokat mosolygunk, élvezzük a feladatokat. Sok ismerőssel találkoztam idén is, ami pedig a legmeglepőbb volt számomra az, hogy megismertek és tudták ki vagyok. Emlékeztek rám és a többiekre is.

 

 

Borsos Eszter a FÉNI szakmai vezetője elmondta ez a rendezvény évről-évre nagy összefogással jöhet csak részre, így nagy öröm számukra, hogy az MKC részéről stabil partnerekre találtak. A sportnap egyik legfontosabb célja, hogy élményeket adjanak egymásnak, hogy egy kicsit bemutassák a speciális igényekkel élők mindennapjait. Hozzátette komolyan vették az UFM Aréna megnyitóján elhangzottakat, azaz, hogy ez a létesítmény mindenki sportcsarnoka. Most pedig a lehetőséget is megkapták, hogy megméressenek speciális igények.

 

 

A nap végén mindenki ugyanúgy győztes lett és átvehette a jól megérdemelt oklevelet is. Ám az együtt eltöltött idő emléke örökre megmarad, sőt az ígéretek szerint jövőre ugyanitt találkoznak, és újra mozognak egy jót közösen.