Lépésről-lépésre a cél felé

 

Hazai pályán folytatódik a bajnokság az EU-FIRE Mosonmagyaróvár számára ezen a héten. Az MKC az NB I/B Nyugati csoportjának 22. fordulójában a Szekszárdot látja vendégül az UFM Arénában.

Az Óvár továbbra is vezeti a bajnoki tabellát mindössze egy vereséggel, ellenfele ezzel szemben jelenleg az ötödik helyen áll, tizenhárom győzelemmel és hat vereséggel és egy döntetlennel. Ősszel 28-14-es óvári sikerrel ért véget a találkozó Szekszárdon, ez alkalommal is hasonlóra készülnek Bognár Róbert tanítványai.

 

 

Bognár Róbert, az MKC vezetőedzője: „Van pár jó eredménye az aktuális ellenfelünknek, még úgy is, hogy az egyik gólerős játékosuk Weigel Zita már kétszer is kiesett a csapatból. Mi ugyanúgy készülünk, mint mindig. Az edzéseken a védekezést és a támadó elemeket gyakoroljuk, kivideózzuk az ellenfelet. Jó hangulat a csapat körül, így pozitív vagyok. Hazai pályán kötelező a győzelem.”

 

 

Az MKC-nál jelenleg ketten Lozsi Erna és Farkas Vera szenvednek kisebb sérüléstől, ám egy-két nap, maximum egy hét pihenő után újult erővel a csapat rendelkezésére állnak.

 

EU-FIRE MKC - Szekszárdi FGKC mérkőzésünk kiemelt támogatójának ajánlásával:
" Úgy gondolom, aki kilátogat az MKC meccsére és egyszer megérzi levegőben keringő hangulatot valószínűleg rendszeres résztvevője lesz a mérkőzéseknek. Jómagam is hasonló cipőben járok."
(ifj. Winkler Károly)

 

Hajrá MKC!