Licitálj a mezekre és a kezdődobásra

 

December 13-án az EU-FIRE Mosonmagyaróvár az NB I-es Budaörs ellen zárja a 2017-es esztendőt. Az évzáró találkozót a szurkolók kezdeményezésére rendezi meg a két klub, amellyel a nemrégiben elhunyt halászi testneveléstanárra, Keresztély Kornélra emlékeznek.

 

 

A bérletek erre a mérkőzésre nem érvényesek, a jegyek egységesen 1000 Ft-ba kerülnek. A belépőket december 8-ától lehet megvásárolni a Szellőrózsa ABC-ben, valamint a mérkőzést megelőző egy órában az UFM Aréna jegypénztárában. Emellett több gyűjtőurnát is kihelyezünk az UFM Arénába. A mérkőzésen befolyt teljes összeget Keresztély Kornél családjának ajánljuk fel.

 

 

Az EU-FIRE Mosonmagyaróvár – Budaörs találkozó kezdődobását licitre bocsájtjuk, és a két csapat is felajánlott egy-egy aláírt mezt, amit szintén elárverezünk. A liciteket az egyesület facebook oldalán várjuk december 12-én este tíz óráig.

 

 

A Budaörs Handball üzenete: "Megtisztelő a felkérés, örülünk neki, ha egy barátságos mérkőzéssel segíthetünk! A Budaörs Handball szakmai stábja, játékosai és vezetősége a saját belépőjegyei megvásárlása mellett a hazai csapathoz hasonlóan egy dedikált mez felajánlásával szeretne az ügy mellé állni. Mindemellett buzdítjuk a budaörsi szurkolókat, ha tehetik, kísérjék el a csapatot az emlékmérkőzésre, és lehetőségeikhez mérten licitáljanak az MKC Facebook oldalán."

 

 

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Szurkolók Egyesület ez mellett plüssdobálást szervez a meccs szünetébe. Ezért arra kérjük a mérkőzésre kilátogatókat, hogy hozzanak magukkal egy-egy plüssállatot, és azt a félidőben dobják be a pályára.

 

Mindenkit sok szeretettel várunk december 13-án az UFM Arénában!