Megyei rangadó a „kis-ETO” ellen

 

Két Győr-Moson-Sopron megyei kézilabda együttes csatája következik a női kézilabda NB I/B Nyugati csoportjának 19. fordulójában. A MKC ugyanis a Győri ETO U18-as együtteséhez utazik vasárnap.

 

 

A két csapat más-más célokért küzd a bajnokságban. A mosonmagyaróváriak egyértelműen az első osztályba készülnek, míg a győriek számára a fiatalok versenyeztetése a cél. Ezt bizonyítják a statisztikák is, hiszen az MKC tizenhét győzelemmel és egy vereséggel a listavezető, míg az ETO nyolc sikerrel, egy döntetlennel és kilenc vereséggel a kilencedik.

 

 

Bognár Róbert az MKC vezetőedzője: „A Győr ellen játszani mindig plusz motivációt jelent, korábban ráadásul én voltam az edzőjük, így számomra is ez egy presztízs csata lesz. Oda kell figyelni ellenük is, hiszen tehetséges, élvonalra készülő játékosok vannak a csapatban. Egy részük tornagyőztesként csak most érkezett haza a középiskolások világbajnokságáról, ami után még motiváltabbak lehetnek. Ráadásul fiatal játékosokról beszélünk, akik futásban fel tudják velünk venni a versenyt. Erre a gyors játékra külön kell készülnünk.”

 

 

A találkozó 13 órakor kezdődik az Audi Arénában.

 

Hajrá MKC!